Php Nuke "De Database Üyelik Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben Maksat p*jLik olsun die ark. maiL hackLicem ama benim sitenin database dE üyeLik hakkında birşey bulmadım..
    Nasıl bulabilirim acaba?Bi el atsanız! :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CL0N3_L4M3R
    CL0N3_L4M3R's avatar
    Erkek

Bence Biraz Forumları Dolaşsan Gezsen Okusan Bu Isi Kavrarsın ama Bu Gidisle Zor !

Ey AsLını Unutan Insan, Insan Demeye Dilimiz Varmayan Lanet Türk Bayrağı Sahipsiz Değildir, Kalmayacaktır Da. Sen Kim Olursunda; Her Gün Havasını Tenefüs Ettiğin Toprağına Ayak Bastığın, Hayatını Sürdürdüğün Bu Vatanın Bayrağına El Kaldırırsın ! Bu Bayrağa El Kaldırman Bana, Bize, Tüm Insanımıza El Kaldırman Demektir. Yakılacak Tek Şey Var, Oda Soyunu Unutan Sizin Gibi Lanetlertdir. Ne Mutlu Türküm Diyene.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Saolasın..

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 2783 Toplam Mesaj: 3