Php Oturum Hakkında
-
arkadaşlar şimdi ben kendi pcmden oturum açıyorum ancak başka bir arkadaşın pcsinden oturum
açamadım açıyor ama açmamış gibi davranıyor hiç bir şekilde siteye giriş yapmamış gibi davranıyor bu olay arkadaşın pcsinde oldu ama benm pcmde herşey normal tıkır tıkır çalışıyor.
bu olay geçen yılda başıma geldi çözememiştim kendinden düzeldi simdi yine geldi..
Şöyle bir yol geliştirdim.
Kullanıcı doğru giriş yaptığında kullanıcı id değerini ve o kullanıcıya özel bir key oluşturup veritabanında oturumlar adlı tabloda saklayacağım.bana lazım olan üye id değeri session la yaptığım tüm sorguları o üye id değerine göre değiştirip sorgulatacam eğer tutarsız olursa giriş yapmamış gibi davranacak hatta time değri atayıp 1 saat geçmişse girişin üstünden tekrar giriş yapmasını isteyebilirm.
Sizce bu yol nasıldır veya bu session belasını nasıl çözebilirim.
Session start oturum sayfalarında 1 kere mecvut error repoting açık hatada çıkmıyor. -
Hoca biraz okudumda ne dediğini anlamadım. Bunlarla uğraşacağına XDEBUG destekli bir IDE ile DEBUG yapıp kodları satır satır çalıştırarak gerek arkadaşın gerek sen siteye girerken program ne tepki veriyor onları ölçsende sorunu anlasan daha iyi olmaz mı?
-
DrKill bunu yazdı
Hoca biraz okudumda ne dediğini anlamadım. Bunlarla uğraşacağına XDEBUG destekli bir IDE ile DEBUG yapıp kodları satır satır çalıştırarak gerek arkadaşın gerek sen siteye girerken program ne tepki veriyor onları ölçsende sorunu anlasan daha iyi olmaz mı?
olay şu hoca hostta tıkır tıkır çalışyor ancak sunucuda bazı kişlerde oturum açmıyor