Php Oturum Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi ben kendi pcmden oturum açıyorum ancak  başka bir arkadaşın pcsinden oturum

açamadım açıyor ama açmamış gibi davranıyor hiç bir şekilde siteye giriş yapmamış gibi davranıyor bu olay arkadaşın pcsinde oldu  ama benm pcmde herşey normal tıkır tıkır çalışıyor.

bu olay  geçen yılda başıma geldi çözememiştim kendinden düzeldi simdi yine geldi..

Şöyle bir yol geliştirdim.

Kullanıcı doğru giriş yaptığında kullanıcı id değerini ve o kullanıcıya özel bir key oluşturup veritabanında oturumlar adlı tabloda saklayacağım.

bana lazım olan üye id değeri  session la yaptığım tüm sorguları o üye id değerine göre değiştirip sorgulatacam eğer tutarsız olursa giriş yapmamış gibi davranacak hatta time değri atayıp 1 saat geçmişse girişin üstünden tekrar giriş yapmasını isteyebilirm.

Sizce bu yol nasıldır veya bu session belasını nasıl çözebilirim.

Session start oturum sayfalarında 1 kere mecvut  error repoting açık hatada çıkmıyor.

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hoca biraz okudumda ne dediğini anlamadım. Bunlarla uğraşacağına XDEBUG destekli bir IDE ile DEBUG yapıp kodları satır satır çalıştırarak gerek arkadaşın gerek sen siteye girerken program ne tepki veriyor onları ölçsende sorunu anlasan daha iyi olmaz mı?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hoca biraz okudumda ne dediğini anlamadım. Bunlarla uğraşacağına XDEBUG destekli bir IDE ile DEBUG yapıp kodları satır satır çalıştırarak gerek arkadaşın gerek sen siteye girerken program ne tepki veriyor onları ölçsende sorunu anlasan daha iyi olmaz mı?

olay şu hoca hostta  tıkır tıkır çalışyor ancak sunucuda  bazı kişlerde  oturum açmıyor

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
Toplam Hit: 638 Toplam Mesaj: 3