Php Pencere Kapatma Kodu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Merhabalar iframe ile başka bir sayfaya eklediğim php sayfam var ip log tarzı birşey şimdi ip log referans sistemi baz alınarak tutuluyor olurda zekinin biri sayfanın linki iframe den alır sayfayı kurcalar diye otomatik olarak kapatmak istiyorum yani sayfa açıldığı gibi kapansın şimdi birkaç kod buldum java script falan ama bütün tarayıcılarda çalışmıyor ie de uyarı veriyor chrome da direk kapatıyor firefox hiç iplemiyor bile mobile chrome da aynı şekilde iplemiyor varmıdır elinizde bu işi yapacak bir kod yada alternatif bir fikriniz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

iframe olayını bir kenara bırakırsak ve çağırdın sayfa senin sayfan ise yani iframe içindeki sayfanın kodlarına müdahalede bulunabiliyorsan...

CURL ile sayfayı çağırırsın.

USER-AGENT'i kendine özgü bir şey ayarlarsın şifre gibi

Ardından çağırlan sayfada USER-AGENT'i kontrol edersin. Benim USER-AGENT'im mi diye.

Kullanıcı senin USER-AGENT'ini bilmediği sürece o sayfaya erişemez.

Doğrusu CURL ile çağırdın için zaten o sayfayı bulamaz da.

Olay burda biraz saçmaladı.

Neyse sadece bir fikirdi. :)

http://stackoverflow.com/questions/8194795/the-curl-user-agent

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

İframe olayını blogspot ta yapıyordum hocam yani blogspot a sadece iframe kodunu ekleyebilirim curl konusunda pek bilgim yok acemiyim de verdiğin linke bakayım.

Edit = Hoca dediğin olaya baktımda blogspot için o sayfayı iframe olmadan başka şekilde alamam sanırım senin dediğin iframe koyduğum sayfaya curl koymak ama o onu yapamıyorum.

Altair tarafından 08/Haz/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

iframe koydugun sayfayı, 1 saniye Redirect yap. yani açıldıgı gibi hemen yonlensin. veya iframedeki sayfaya olan bilgiler kayıt edilince Location ile hemen yönlendirsin. En mantıklısıda bu zaten.. Diğer türlü iframeyi görmek isteyen her turlu gorur..

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

iframe koydugun sayfayı, 1 saniye Redirect yap. yani açıldıgı gibi hemen yonlensin. veya iframedeki sayfaya olan bilgiler kayıt edilince Location ile hemen yönlendirsin. En mantıklısıda bu zaten.. Diğer türlü iframeyi görmek isteyen her turlu gorur..

Dostum blogspot ta redirect olayını yapmam mümkün mü ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

iyi de onu o kadar kovalayan adam javascripti kapatmayı düşünür heralde :p

en temizi curl ile denildiği gibi yapmak.

ya da iframe ile çektiğin betiğin içinde ufak bi sorgu oluşturarak da çözebilirsin sanırım.

if($referer = senin site){

loglasın

}else{

loglamasın

}

gibi..

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

iyi de onu o kadar kovalayan adam javascripti kapatmayı düşünür heralde :p

en temizi curl ile denildiği gibi yapmak.

ya da iframe ile çektiğin betiğin içinde ufak bi sorgu oluşturarak da çözebilirsin sanırım.

if($referer = senin site){

loglasın

}else{

loglamasın

}

gibi..

Hocam onu bende düşündüm ama olay takip meselesi bu sayfaya girildiğinde log kaydı yapılıp direk sayfadan atması gerek ama şimdi aklıma birşey geldi belki google a falan yönlendirme yapabilirim.

Toplam Hit: 1738 Toplam Mesaj: 7