Php Remote Upload Scripti (Soru)
-
Remote upload scriptleri var bir linkten indirmeden servere ykleyenler bunlar hakında birsorun olacak
Bu türscriptler sitebilgisayar ekranında açıkken yüklüyor siteyi kapatsan dahi serverde yüklemeye devam edecek scriptler varmıistediğin yazan girip yükleme durumunu kontrol edebileceğin ? böyle bi şey mümkün müdür? -
hoplatmakta yarar var.
-
Böyle bir script olacağını sanmıyorum
Ama sunucu vps vs. varsa linux ssh den yaptığın işlemlerin elektrik kesilince veya kapatınca yarım kalmaması için Screen zımbırtısı var
http://forum.whmdestek.com/ssh/4010-sshta-kesilen-oturuma-baglanabilir-miyiz.html#post25614
-
vps yada dedicated de olsa buna gerek yok servere bağlanıp aktarıı yüklemeyi otomatik yaparsın ben normal web sitesi için dedim
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
vps yada dedicated de olsa buna gerek yok servere bağlanıp aktarıı yüklemeyi otomatik yaparsın ben normal web sitesi için dedim
-----------------------------onu anladım :) Onu extra olarak yazdım belki benim gibi Kde vs. vs. kuramayıp Ssh ye mahkum olan birisinin işinide görür diye
-
Şayet böyle bir durummüm değilse bana piyasada ki remote upload scriptleri arasındakien sağlam scripti önerebilecek varmı?
Toplam Hit: 1100 Toplam Mesaj: 6