PHP Script Makul Fiyata Yazilir
-
Istenilen script sifirdan yazilacaktir hocalar istediginiz script icin ve referanslar icin pm atabilirsiniz.
-
guzel konu up.
İstediginiz masaustu araci/programi zararli/zararsiz yazilir.
-
istediğiniz asp script yazılır. şaka şaka :D
hayırlı işler hocam, kolay gelsin :) -
istediginiz scrip daha ucuza yazilir
-
istediğniz scriptin wrezi bulunur.
Bulunmasada çakması bulunur.
Oda bulunamazsa yağğğ miktiret zaten bi ton açığı vardı gel wp kuralım o siteye benzetiriz temayla denilir.
( Edit : adam gibi referans felan koyun konu bişiye benzesin )
iLLuMiNaTi tarafından 11/Tem/13 22:45 tarihinde düzenlenmiştir -
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Oda bulunamazsa yağğğ miktiret zaten bi ton açığı vardı gel wp kuralım o siteye benzetiriz temayla denilir.
Referansı buraya koymanın uygun düşmeyeceğini göz önünde bulundurduğum için koymadım..
Benim ve çalıştığım ekibin bilgisini ve yaptığı işler hakkında hiçbir bilgin olmadan bu tarz bir konuşma yapamazsınız..
Atılan pm' lere gerekli referans dönüşleri yapılmıştır; benim size ya da bir başkasına kendimi ispat etmemin ya da burda oturup gövde gösterisi yapmanın yakışı yoktur. Bu tarz işlerle uğraşacak vaktim de yok..
Kendi yaptığınız ya da yapamadığınız işlerle başkalarını yargılama hakkına nerden sahip oldunuz bilmiyorum ama bir laf vardır bilir misiniz bilmem "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye"..
Saygılar... (Saygınızını yitirmemenizi dilerim, iyi forumlar)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
gerek yok bunlara
ozgunlu tarafından 12/Tem/13 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Sakin ol şampiyon, adam gayet mantıklı bir şekilde referanslarınızıda koyun demiş sadece, bi küfür etmediğin kalmış adama..
Kusura bakmada sapla samanı birbirine karıştırmanın bi anlamı yok..
Konuyu baltaladığını da düşünmüyorum arkadaşın..
Ulu orta referanslarımı koymanın mantıklı olmayacağını düşündüğüm için koymadım dersin olur biter.
Bu ne şiddet bu ne celal..
-
ozgunlu beraber birçok projede çalıştığım bir arkadaşımdır, aynı zamanda bölümden de arkadaşımdır. Neye dayanarak saçma şeyler yazdın ki hocam? Gerek yok bunlara. Bu sitede birçok kişiyle çalışmış birisi olarak referansım ben ona gayet iyi işler çıkarır.
-
CEO bunu yazdı
Sakin ol şampiyon, adam gayet mantıklı bir şekilde referanslarınızıda koyun demiş sadece, bi küfür etmediğin kalmış adama..
Kusura bakmada sapla samanı birbirine karıştırmanın bi anlamı yok..
Konuyu baltaladığını da düşünmüyorum arkadaşın..
Ulu orta referanslarımı koymanın mantıklı olmayacağını düşündüğüm için koymadım dersin olur biter.
Bu ne şiddet bu ne celal..
Herşeyi söylemenin bir adabı vardır. Sırf konuya mesaj atmış olmak için, mesaj atan bir arkadaş. Kaldı ki iş yaptırmak isteyen arkadaşların hepsine pm' den gerekli referanslar verilmiştir.