folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Tema Giydirme Projesi Yaptırılacak

Php Tema Giydirme Projesi Yaptırılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba, PHP frameworklerinden codeigniter ile geliştirilmiş bir e-ticaret scripti düzenlenecektir. Script ücretli olarak alındı ve istediğimiz özelliklerin çoğu scriptte mevcuttur. Scripte uygun tasarımın html/css hali mevcuttur ve bu tasarım üzerinden gidilecektir.

Bizim tasarımımız scripte entegre edilecek ve bazı ek fonksiyonlarda eklenerek çalışmanın sorunsuz tamamlanması gerekmektedir. İşin büyük bölümü bizim temanın scripte entegresidir. Bütçe max 750, sürede max 15 gün.

Php bilen arkadaşlar yazarsa tasarımın dropbox linki mevcut atarım bir sayfaları incelesinler, bir kaç fonksiyon temada olmaycak zaten scriptin kodlamasıda gayet temiz. Anlaşıldıktan sonra tüm dosyaları anlaşılan kişiye aktarırız. Ödeme iş başı yarısı diğeride iş sonu şeklinde olabilir.

Php'yi sağlam bilen arkadaşlar konu altına yazarsa veya pm atarsa görüşebiliriz 1 hafta gibi bir süre içinde bir kişiyle anlaşmayı düşünüyoruz.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Opencart magento gibi sistemle3 icin giydirme.yapiyorum detaylari atarsan bakayim ek olarak ekstra fonksiyondan kastin nedir tum detaylari verin

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Opencart magento gibi sistemle3 icin giydirme.yapiyorum detaylari atarsan bakayim ek olarak ekstra fonksiyondan kastin nedir tum detaylari verin

tamam hocam tüm detayları ileticem.

konu aktif

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 1052 Toplam Mesaj: 3