folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Php Türkçe Karakter Sorunu Hemde Ne Sorun.

Php Türkçe Karakter Sorunu Hemde Ne Sorun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    merhaba müritler, bir php chat scripti buldum x7chat diye denedim güzeldi fakat türkçe karakter hatası veriyordu, düzeltmek için şu kodu kulandım. <> <> < ="-" ="text/; =s-1254"> < ="-" ="text/; =iso-8859-9"> ama hata verdi cooky hatası verdi . anlayamadım sonra aynısında şu kodu kulandım. header("Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-9"); bundada çeşilti sorunlar oldu . ilk yazdığım da türkçe karakter hatası olmuyor ama ziyaretçi girişte ve çıkışta şu hatayı hata alıor : hatalar . giriş hatası : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/xxx/chat/index.php:10) in /home/xxx/public_html/xxx/chat/lib/auth.php on line 109 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/xxx/chat/index.php:10) in /home/xxx/public_html/xxx/chat/lib/auth.php on line 110 auth.php de cooky gösteriyor o satırlarda çıkıştada indexi gösteriyor dediği satırdada cooky var ne yapmalıyım müritler lütfen yardım not : hata cooky hatası fakat odaları görüp konuşuyosun ama hata almasın istiyorum .

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

bilen yokmu . ?

dokunmak sanattır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek