Php Türkçe Karakter Sorunu Hemde Ne Sorun.
-
merhaba müritler, bir php chat scripti buldum x7chat diye denedim güzeldi fakat türkçe karakter hatası veriyordu, düzeltmek için şu kodu kulandım. <> <> < ="-" ="text/; =s-1254"> < ="-" ="text/; =iso-8859-9"> ama hata verdi cooky hatası verdi . anlayamadım sonra aynısında şu kodu kulandım. header("Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-9"); bundada çeşilti sorunlar oldu . ilk yazdığım da türkçe karakter hatası olmuyor ama ziyaretçi girişte ve çıkışta şu hatayı hata alıor : hatalar . giriş hatası : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/xxx/chat/index.php:10) in /home/xxx/public_html/xxx/chat/lib/auth.php on line 109 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/xxx/chat/index.php:10) in /home/xxx/public_html/xxx/chat/lib/auth.php on line 110 auth.php de cooky gösteriyor o satırlarda çıkıştada indexi gösteriyor dediği satırdada cooky var ne yapmalıyım müritler lütfen yardım not : hata cooky hatası fakat odaları görüp konuşuyosun ama hata almasın istiyorum .
-
bilen yokmu . ?
-
utf-8 olarak denesen bi.
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 3