Php Üyelik Sistemi
-
<?php include "baglan.php"; $kadi = $_POST["kadi"]; $sifre = $_POST["sifre"]; $sifre2 = $_POST["sifre2"]; $mail = $_POST["mail"]; if ($kadi== "" || $sifre == "" || $sifre2 == "" || $mail == "") { echo "Boş Alan Bırakma!"; header('Refresh:3; url=index.php'); } else { if ($sifre != $sifre2) { echo "Şifreler Uyuşmadı"; } else { $kayit = mysql_query("INSERT INTO uyeler(kullanici_kadi,sifre,mail) values ('$kadi','$sifre','$mail')"); if ($kayit) { echo "Başarılı"; }else { echo "Olmadı"; } } } ?>Sürekli olmadı döndürüyor neden acaba ?
-
uzengil bunu yazdı
Sürekli olmadı döndürüyor neden acaba ?
hocam bi mysql_Query(sorgun) or die(mysql_error()); yazıp çıkan hatayı paylaşabilir misin ?
-
Üstadım , Lütfen mysql_query kullanma :D Başın belaya mı girsin istiyon ? SQL inj mi yemek istiyon ? Güzelim PDO varken mysql queryn ne ? Hadi Mysqli ye de eyvallah. :((((((((((((
-
$kayit=0; if(isset($_POST['isim'])&&isset($_POST['soyisim'])&&isset($_POST['eposta'])&&isset($_POST['sifre'])&&isset($_FILES['avatar'])){ $isim=saldiritemizle($_POST['isim']); $soyisim=saldiritemizle($_POST['soyisim']); $eposta=saldiritemizle($_POST['eposta']); $sifre=saldiritemizle($_POST['sifre']); $db=new PDO("mysql:host=$host;dbname=$dbname",$user,$pass); $db->exec("SET NAMES 'utf8'; SET CHARSET 'utf8'"); $query=$db->prepare("INSERT INTO users VALUES (NULL,:isim,:soyisim,:eposta,:sifre,:avatar);"); $query->bindValue(':isim',$isim,PDO::PARAM_STR); $query->bindValue(':soyisim',$soyisim,PDO::PARAM_STR); $query->bindValue(':eposta',$eposta,PDO::PARAM_STR); $query->bindValue(':sifre',md5($sifre),PDO::PARAM_STR); $query->bindValue(':avatar',$randavatardosya,PDO::PARAM_STR); if($query->execute()===TRUE){ $kayit=1; }ben boyle yapıyore mevzuya tam hakim değilim db ye kayıt ekle kayıt çıkar güncelle bukadarını yapabiliom
-
hocam bir yere id aldırman gerekmiyor mu mysql de unique olması v.s. için
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam bir yere id aldırman gerekmiyor mu mysql de unique olması v.s. için
id auto increment ise ekletmeye gerek yoktu sanki
-
Ben Google olsam, internetin geleceği için mysql_query fonksiyonunu kullanan dokümanların bulunduğu tüm web sitelerini sandbox a atardim.
-
DrKill bunu yazdı
Ben Google olsam, internetin geleceği için mysql_query fonksiyonunu kullanan dokümanların bulunduğu tüm web sitelerini sandbox a atardim.
Google veya herhangi bir bot mysql_query fonksiyonunu okuyamaz, varlığını tespit edemez.
Google Bot tipi yazılımlar sadece DOM (Document Object Model) 'u okuyabilirler. React gibi teknolojiler arttıkça arama motoru örümcekleri daha da fazla şeye ulaşabilir oldular ama (Virtual DOM) server side işleminden önceki kodları okuyamıyorlar. Okumaları imkansız.
Okunabilir olduklarını hayal ediyorum da çok eğlenirdik (Hacking bakımından) :)
// EDİT
@uzengil dostum gelen post verisini SQL Injection a karşı bir filtreden geçirmeni tavsiye ederim.
Kullanıcıdan gelen data kontrol edilmeden veritabanı işlemi yapılmamalıdır.
Sorunun için or die mysql_error() kullanıp sonucu buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
SpermMan tarafından 25/Kas/16 09:22 tarihinde düzenlenmiştir -
SpermMan bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Google veya herhangi bir bot mysql_query fonksiyonunu okuyamaz, varlığını tespit edemez.
Google Bot tipi yazılımlar sadece DOM (Document Object Model) 'u okuyabilirler. React gibi teknolojiler arttıkça arama motoru örümcekleri daha da fazla şeye ulaşabilir oldular ama (Virtual DOM) server side işleminden önceki kodları okuyamıyorlar. Okumaları imkansız.
// EDİT
@uzengil dostum gelen post verisini SQL Injection a karşı bir filtreden geçirmeni tavsiye ederim.
Sorunun için or die mysql_error() kullanıp sonucu buraya yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
yanlış anladın galiba yada ben yanlış anladım arkadaş "dökümanları" diyor yani mysql_query kullanımı anlatan sitelerden bahsediyor
-
SpermMan bunu yazdıDrKill bunu yazdı
// EDİT
Ben ne diyorum sen nediyorsun hacım....
döküman diyorum döküman.....
-
DrKill bunu yazdıSpermMan bunu yazdıDrKill bunu yazdı
// EDİT
Ben ne diyorum sen nediyorsun hacım....
döküman diyorum döküman.....
Özür dilerim :)
Yanlış anlayıp gaza geldim :)