folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Php Ve Css Ten Anlayan Opencart Wordpressden Çakan Bir Arkadaş Arıyorum

Php Ve Css Ten Anlayan Opencart Wordpressden Çakan Bir Arkadaş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

merhabalar boş zamanlarımda opencart tema yapıyorum ve satıyorum aynı zamanda kendime ait müşteri portoyüm var 

çalıştıklarım ajanslar yada müşterilere iş için koşan kişiler oluyor direkt olarak normalde müşteriye iş yapmıyorum. 

wordpress ve opencarttan anlayan bi arkadaş arıyorum . 

php den anlaması basit işleri yapabilmesi , opencart kurması ,wordpress kurması , wordpress içerik girebilmesi  web sitesi yapabilmesi . 

basit grafik işleri yapması logo yapması degıl ama ornegın yukarıdakı tahribat.com logosunun boyutunu degıstırmesı".com " kısmını gerekırse çıkarabilmesi gibi. 

yaptıgım temaların kullanıcı ftpsıne upload edılmesı ve kurulması, istenen küçük css düzenlemelerinin yapılması ,

örn . ürün girme işleri giriyor bu işlerin hepsini yönlendiriyorum. Kendi yapmak istediklerim var yapamıyorum bu hafta mesela 5 farklı kısıye yapılacak o kadar cok ıs varkı 2 adet sayfa boyutunda 

iş yoğunluğu hiç belli olmuyor bugun bos iken yarın 3 tane tema satıs kurulum 2 tane duzenleme ve hafta boyunca surebılecek wordpress kurulumları olabiliyor. 

iş bazlı çalışılacak daha önce bu işleri yapmıs bılgısı olan 

özellikle üniversite öğrencisi olan tbt içi  bi takım arkadaşı arıyorum. 

eski yaptıgınız ısler varsa yada yapabıldıklerınız demo yada sıte olarak vs pm olarak gecerseniz sevınırm teşekkür ederim 

mod : http://tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-76

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

pm attim haci

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

up dıyorumm arayıştayım tekrar

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

up dıyorumm arayıştayım tekrar

Hipo tbt içinden aradığın niteliklerde birini bulacağını veya kafanın uyacağını sanmıyorum bro. Ama umarım ben yanılırım da bulursun ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 632 Toplam Mesaj: 4