Php Ve Css Ten Anlayan Opencart Wordpressden Çakan Bir Arkadaş Arıyorum
-
merhabalar boş zamanlarımda opencart tema yapıyorum ve satıyorum aynı zamanda kendime ait müşteri portoyüm var
çalıştıklarım ajanslar yada müşterilere iş için koşan kişiler oluyor direkt olarak normalde müşteriye iş yapmıyorum.
wordpress ve opencarttan anlayan bi arkadaş arıyorum .
php den anlaması basit işleri yapabilmesi , opencart kurması ,wordpress kurması , wordpress içerik girebilmesi web sitesi yapabilmesi .
basit grafik işleri yapması logo yapması degıl ama ornegın yukarıdakı tahribat.com logosunun boyutunu degıstırmesı".com " kısmını gerekırse çıkarabilmesi gibi.
yaptıgım temaların kullanıcı ftpsıne upload edılmesı ve kurulması, istenen küçük css düzenlemelerinin yapılması ,
örn . ürün girme işleri giriyor bu işlerin hepsini yönlendiriyorum. Kendi yapmak istediklerim var yapamıyorum bu hafta mesela 5 farklı kısıye yapılacak o kadar cok ıs varkı 2 adet sayfa boyutunda
iş yoğunluğu hiç belli olmuyor bugun bos iken yarın 3 tane tema satıs kurulum 2 tane duzenleme ve hafta boyunca surebılecek wordpress kurulumları olabiliyor.
iş bazlı çalışılacak daha önce bu işleri yapmıs bılgısı olan
özellikle üniversite öğrencisi olan tbt içi bi takım arkadaşı arıyorum.
eski yaptıgınız ısler varsa yada yapabıldıklerınız demo yada sıte olarak vs pm olarak gecerseniz sevınırm teşekkür ederim
mod : http://tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-76
-
pm attim haci
-
up dıyorumm arayıştayım tekrar
-
hipokondriyak bunu yazdı
up dıyorumm arayıştayım tekrar
Hipo tbt içinden aradığın niteliklerde birini bulacağını veya kafanın uyacağını sanmıyorum bro. Ama umarım ben yanılırım da bulursun ;)