folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP Xml Yi Okuması Ve Google Docs'a Postlama (Soru)

PHP Xml Yi Okuması Ve Google Docs'a Postlama (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

PHP'den XML başlıklarını çekip Google Docs'a post lamam lazım.

XML'yi oluşturdum PHP ile okutmasıda tamam bunu Google Docs'a nasıl postlarım bir fikri olan var mı yada alternatifi?

Özet: Google Docs'a nasıl veri postlarım küçük bir örnek göstermeniz yeterli :\ 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Postlamaktan kastın nedir hocam? Google hesabına bir dosya olarak kaydetmek mi? Mevcut bir dosyanın içine yazmak mı?

Tüm bu cevapların için Google Docs API'lerine göz atmanda fayda var.

ek: şimdi baktım google docs api'leri emekliye ayrılmış. google drive üzerinden işlem yapılıyormuş.

https://developers.google.com/drive/web/examples/

TeRRoR tarafından 08/Şub/14 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Postlamaktan kastın nedir hocam? Google hesabına bir dosya olarak kaydetmek mi? Mevcut bir dosyanın içine yazmak mı?

Fazla hakim değilim yanlış izah etmiş olma ihtimalim yüksek, araştırdım ama aklım bulandı.

şöyleki : mevcut dosyanın içine eklemek istiyorum tarih bazında. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Fazla hakim değilim yanlış izah etmiş olma ihtimalim yüksek, araştırdım ama aklım bulandı.

şöyleki : mevcut dosyanın içine eklemek istiyorum tarih bazında. 

hocam ona gdrive üzerinden imkan olacağını zannetmiyorum. o işlem için drive daki dosyayı indirip içine yazıp tekrar yüklemen gerekir diye tahmin ediyorum. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 616 Toplam Mesaj: 4