PHP Yada ASP Tasarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    hacılar www.mansuryavas.com gibi bi web sayfası yapmak istiyorum.fakat yönetici paneli olucak ve köse yazıları bölümündeki yazıları ve fotoğraflarını panelden değiştirebilecek.boyle bi script varmı ? nasıl yaparım ? yardım ?

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek
    drupal kullan hocam, ya da cok anlamam web işlerinden diyorsan wordpress kullan, tema da rahat bulursun sayfalamayı da yaparsın istedigin gibi

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    hacım saol.Wordpress kurdum tema eklenti falanda ayarladım gayet güzel oldu.fakat bir problemim var.mesela yeni bi yazı ekleyince anasayfada cıkıo.ben onu istemiorm.yazıların ayrı bi sayfası olucak.oraya girince baslıklar cıkcak basınca yazı acılcak anasayfada olmucak yani.anasayfa bağımsız olucak. ! bunu yababilirmiyim.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacım saol.Wordpress kurdum tema eklenti falanda ayarladım gayet güzel oldu.fakat bir problemim var.mesela yeni bi yazı ekleyince anasayfada cıkıo.ben onu istemiorm.yazıların ayrı bi sayfası olucak.oraya girince baslıklar cıkcak basınca yazı acılcak anasayfada olmucak yani.anasayfa bağımsız olucak. ! bunu yababilirmiyim.
    -----------------------------

yaparsın hocam panelden anasayfaya tek bir içerik yukselt, sonra yazıdıgın blog haber vs herneyse onların da linkini o tek içerikte başlıklara, resmlere falan filan bağlarsın mis gibi olur, bunu kendiliginden yapan temalar yahut eklentiler de mevcuttur.. son Postları gostermeni saglayan bir eklenti bul ve onun bloktaki kodlarını inceleyip anasayfandaki içerige yapıştır derm ben her postta baglamakla ugraşmazsın

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
Toplam Hit: 838 Toplam Mesaj: 4