folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Php Yazilimci Ucreti

Php Yazilimci Ucreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Admin arkadaslar cevabimi aldiktan sonra konuyu silebilriler.

Turkiyede normal duzeyde php bilen bir kisi ne kadar maas aliyordur. ? Bilgisi olan varmi ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam Tahminimce tek php ile bi iş döndüremezsin yanına ekler gerek 

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------

Admin arkadaslar cevabimi aldiktan sonra konuyu silebilriler.

Turkiyede normal duzeyde php bilen bir kisi ne kadar maas aliyordur. ? Bilgisi olan varmi ?

avrupada olsa tamam ama Tr de sadece php sana yetmez (: 

css bilecen der js bılecen der web tasarımdan alıcan der (:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

orasi kesin hocam yalniz suan turkiyeden is teklifi aldim(free lancer olarak) ama Turkiyedeki programci fiyatlarini bilmiyorum. o yuzden birsey diyemiyorum.

Arti site hali hazirda yapilmis ben sadece modul ekleyecem, mesela toplu mail gibi, veya kullanici paneli ni biraz degistirecegim

yani sifirdan sistem yapmayacagim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Ne verirlerse he de işin zorluğuna göre fiyat biç Free R:

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    Ne verirlerse he de işin zorluğuna göre fiyat biç Free R:

Turkiye'de ne kadr aliyorlar bilmiyorumki, mesela japonyada tek sayfa php yaklasik 190 dolardan basliyor fiyati. Ama yinede cevaplar icin tesekkur ettim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Hocam japonyaya freelance iş yapalım o zaman :) Translate le falan hallederiz :P Hocam sen yurtdışında  neredesin .. Orada programcı ya web piyasası nasıl bahsedermisin biraz ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Suan japonya'dayim. Yaklasik 7 yildirda burada yasiyorum. Bahsettigin sey aslinda benim 4 yil dusundugum sey. Buradan proje alip Turkiye'de yaptirmak. Ama sorun iki yerde kaynaklaniyor, birincisi gercekten isi yapabilecek kisileri bulmakta digeri ise projeyi tamamlayipta bana guvencek kisiyi bulmakta. Yaklasik 2 yil once Turkiye'de birilerine boyle bir proje verdim. Anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Ne proje zamaninda yetisti nede adam gibi bir seyler yaptilar. Suan icin yine oyle bir hazirligim var ama dedigim gibi guvenilir, gercekten layikiyla isi yapacak kisileri bulmakta sorun.

Japonya'da sistem muhendisligi gercekten cok pahali http://www.skybldg.co.jp/ bu siteyi ben yapmistim(sirket olarak)toplam 100.000 dolar, o yuzden artik buradaki sirketler genellikle hindistanda yaptirip japoncaya ceviriyorlar. Allahin hindusu kazanacagina, benim ulkem kazansiz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Suan japonya'dayim. Yaklasik 7 yildirda burada yasiyorum. Bahsettigin sey aslinda benim 4 yil dusundugum sey. Buradan proje alip Turkiye'de yaptirmak. Ama sorun iki yerde kaynaklaniyor, birincisi gercekten isi yapabilecek kisileri bulmakta digeri ise projeyi tamamlayipta bana guvencek kisiyi bulmakta. Yaklasik 2 yil once Turkiye'de birilerine boyle bir proje verdim. Anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Ne proje zamaninda yetisti nede adam gibi bir seyler yaptilar. Suan icin yine oyle bir hazirligim var ama dedigim gibi guvenilir, gercekten layikiyla isi yapacak kisileri bulmakta sorun.

Japonya'da sistem muhendisligi gercekten cok pahali http://www.skybldg.co.jp/ bu siteyi ben yapmistim(sirket olarak)toplam 100.000 dolar, o yuzden artik buradaki sirketler genellikle hindistanda yaptirip japoncaya ceviriyorlar. Allahin hindusu kazanacagina, benim ulkem kazansiz.

oha diyorum :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 9