PHPBB Den Anlayanlar Bir Bakabilir Mi ?
-
karar verdim PHBB bir forum kuruyorum. bunun için bana yardım edebilecek birileri var mı ? sadece forum başlıkları ve ufak bir kaç soruda yardımcı olacak.
-
edit.
PsychoDawn tarafından 05/Eyl/12 13:25 tarihinde düzenlenmiştir -
yanlış yazmışım hatamı göreceğine yardım edip edemeyeceğini söylesen daha hoş olurdu.
-
Freak bunu yazdı
yanlış yazmışım hatamı göreceğine yardım edip edemeyeceğini söylesen daha hoş olurdu.
laf yetistiricegine actigin konu altinda nerede takildigin ne sorunlar yasadigina dair bilgi verirsen emin ol daha cabuk yardimci olurlar.
-
HoLyCat bunu yazdıFreak bunu yazdı
laf yetistiricegine actigin konu altinda nerede takildigin ne sorunlar yasadigina dair bilgi verirsen emin ol daha cabuk yardimci olurlar.
Headshot :|
-
phpbb3 mü?
-
ErotikPanda bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıFreak bunu yazdı
Headshot :|
:)
-
Forum başlıkları ve kategorileri sadece olay bu.
-
Freak bunu yazdı
Forum başlıkları ve kategorileri sadece olay bu.
Kategori mi açamıyorsun?
-
hocam 1 yıl önce bi phpbb forumu kurmuştum pek hatırlamıyorum ama belki yardımım dokunur.phpbb3de kategorilendirmede farklılık vardı diye hatırlıyorum diğer hazır sistemlere göre
-
anlayamadım ama şimdi detaylı bakacağım olmazsa tekrar yazarım buradan. yaparsam da eğer konuyu düzenler anlatım yaparım bilmeyenler için :)