Phpbb Forumlarına Flood Dan Nasıl Kurtulabiliriz
-
bidiiniz gibi holy abimizin yaptıı dev proram denyo çok işe yarıyor fakat bu bazen bizim sitelerimizide bulabiliyo buna karşı önlem olarak ne yapabiliriz eğer bi mod önercekseniz siteye aktarımı hakkında hiç bi bilgim yok okudum bişeyler ama anlayamadm modu nası atcağımızıda yazarsnz sevinirim
-
güvenlik kodları derken?? ayrıca hani şu üye olurken sana verilen resimdeki kodu girmen gerekio ya onu koyabilirsemde işe yarıcanı düşünüyorm ama bunu gerçekleştirebilrmiyim?
-
-
ip kontrolu yap belirli bir ip den 5 dk geçmeden pm atamasın mesela veya session id ekle
-
Aventin Modul_php die bir dalgaları war kısmen koruyor sen site düştü aahah die sevinirken aslında site taş gibi çalışıyor fakat işinkötü tarafı bazen saldırı yapmasan bile sitede hızlı dolaşırsan program seni duraklatıyor.
aventgroup.net -
www.aventgrup.net olcak hacı. o yok
-
phpBB Security
Cracker Tracker Professioanl
aventin FloodModül (PHP) 1.1
sürümlerini bilmiyorum phpbbyi bıraktıktan sonra ne mod yüzü ne phpbb yüzü gördüm :D bu 3ünü yüklkedikten sonra birde kayıt olurken görsel doğrulama kodunu açarsan tamamdır =)) -
phpBB kurma :)
-
en temizi phpbb kurmican tabi, iğrenç berbat ötesi bişiy o.
ama illa bb ciyim ben diosan www.przemo.org dan przemoyu indir kur. phpbb icin simdiye kadar yazılmıs en genis kapsamlı moddur.
Toplam Hit: 12339 Toplam Mesaj: 9