folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Phpbb Forumun Üstüne Player Koymak

Phpbb Forumun Üstüne Player Koymak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    hocam bilen varmı yaw phpbb forumun üstüne player nasıl koyabilirim mesela şu aspsitem dekiler gibi?

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    player katagori başlığı olarak ekleye bilirsin html biliyorsundur zaten... öyle olmasını istemiyorsan anasayfayı düzenle hostundan title den sonra body felan vardır kodları bozmayacak şekilde oraya ekle free ise onu bilmem nasıl yapacan h yok ben adres çubuğunun altına koyacam sayfaların arasında dolaşırken ses kesilmesin diyorsan o baya karışık bir dava :) seç beğen 500

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    yok site free değil ama işte dediğin gibi adres çubuğunnun altına koymam lazım aslında radyo için istiyorum radyoyu playera atıcam kesilmeden millet dinlesin ama karışık yaf

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    php php-nuke phpbb için modul olarak aguampplayer var bul üst player gibi eklersin önce root a atarsın ondan sonra indexten ayarları yaparsın titleyi düzenlersin radyonun linki atar sın ana sayfada çıkar bi sorun olursa özel at yardımcı olayım hatta aguamplayeride veririm

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 4