Phpbb Mailliste Nerden Ulaşıcam
-
Arkadaşlar kendi forum sitemdeki maillistime nasıl ulaşabilirim üyelerin şifresi mailleri falan olan klasöre nasıl ulaşıcam bide phpbb de özel mesajlar admin tarafından görülebilirmi?
-
Özel mesajları görmek için bi mod vardı. Araştır hele...
-
ordan toplu mail göndericksn mass mail die gecer ing ise panel, kullanıcı grubu yarat kendine ordan o grubu sec hepsine gönder bnm hatırladıım öle idi ama teklonoji gelişmişse bilemem :) database tutarsan kullanıcıların pass vs ni görebilrsn, normal kullanıcı profiline girdiginde şifresi direk yazmaz , en azından bnde yazmıodu..!
-
admin maillist modu var onu kur www.canver.net de de vardı bir araştır..
-
_RapBoy_
adam mass demiyoki o massın gideceği mallerin toplandığı yeri diyo -
Arkadaşlar ilginize teşekkürler ama hala beceremedim ben kendi forumumdaki uylerin maillerini login şifrelerini ve özel mesajlarını görmek için hangi dosyaya bakıcam bunu öğrenmek istiyorum
-
harbi snitlendim şimdi adamların bu yolla maillerini almaya çalışacaksın dimi la de get yaa
-
alper amma kurdun yani hoca helal olsun valla:) yok benim öle lamer sevdalarım ben sadece mailliste ulaşmaya çalışıyorum ve eskiden www.siteninadı.com/ml_config.dat komutuyla bulunuyodu bu liste şimdi açıklar kapatıldı bulunmuyo ben sadece bunu öğrenmek istiyorum şifre ve özel mesajlarda olursa süper olcak kötülemene gerek yok yani alper...
-
mdb fln tutması gerek sitenn database onu indirrsn pc ne ordan milletn şifrelerine bakarsn ama ne gerek war üyelerini düdükleyen ilk admin kimseye güvenilmio beah :))
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 9