folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Phpbb Mailliste Nerden Ulaşıcam

Phpbb Mailliste Nerden Ulaşıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar kendi forum sitemdeki maillistime nasıl ulaşabilirim üyelerin şifresi mailleri falan olan klasöre nasıl ulaşıcam bide phpbb de özel mesajlar admin tarafından görülebilirmi?

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek
    Özel mesajları görmek için bi mod vardı. Araştır hele...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    ordan toplu mail göndericksn mass mail die gecer ing ise panel, kullanıcı grubu yarat kendine ordan o grubu sec hepsine gönder bnm hatırladıım öle idi ama teklonoji gelişmişse bilemem :) database tutarsan kullanıcıların pass vs ni görebilrsn, normal kullanıcı profiline girdiginde şifresi direk yazmaz , en azından bnde yazmıodu..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    admin maillist modu var onu kur www.canver.net de de vardı bir araştır..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    _RapBoy_
    adam mass demiyoki o massın gideceği mallerin toplandığı yeri diyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ilginize teşekkürler ama hala beceremedim ben kendi forumumdaki uylerin maillerini login şifrelerini ve özel mesajlarını görmek için hangi dosyaya bakıcam bunu öğrenmek istiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    harbi snitlendim şimdi adamların bu yolla maillerini almaya çalışacaksın dimi la de get yaa

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    alper amma kurdun yani hoca helal olsun valla:) yok benim öle lamer sevdalarım ben sadece mailliste ulaşmaya çalışıyorum ve eskiden www.siteninadı.com/ml_config.dat komutuyla bulunuyodu bu liste şimdi açıklar kapatıldı bulunmuyo ben sadece bunu öğrenmek istiyorum şifre ve özel mesajlarda olursa süper olcak kötülemene gerek yok yani alper...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    mdb fln tutması gerek sitenn database onu indirrsn pc ne ordan milletn şifrelerine bakarsn ama ne gerek war üyelerini düdükleyen ilk admin kimseye güvenilmio beah :))
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 9