Phpde Goglee Ye Arama Yaptırmak Ama Farklı Bir Şekilde ????
-
arkadaşlar özetle benim yapmaya çalıştığım şu şekilde birşey
örneğin tahribatta bi başlıkta elma nassı yenir diye bi başlık var ben bunu belirlediğim 15-20 sitede gugıl dan aratıp (şu özel aramayla teker teker sadece belirlediğim sitelerde arayacak) bu sitede şöyle demiş şu sitede şöyle denmiş gibi bişi yapmaya çalışıyorum baya yaklaşmıştım ama sinirlenince sittir deyip sildim özetle bunu nası yaparım yada yapılmışı varmıdır :-) şimdiden çok teşekkürler phpde olmasada asp falanda olur ayrıca yapmaya çalıştığım şey ücretli bişi deil site kurmayı veya ticari bi gelir getirmeyi düşünmüyorum sadece geçende aklıma geldi kişisel bi merak
-
ayrıca şunu belirtmekte yarar var bu işlerde usta sayılmam acemiyim
-
biliyorsundur herhalde ama
google da arama yaparken
site:www.tahribat.com aranacak kelime
yazınca tahribatta arar. bunu birden fazla siteye bu şekilde arama yapmasını sağlayarak çıkarabilirsin diye düşünüyorum.
-
o kısmı tamam da ben daha çok referans bi site üzerindeki başlığı alıp arama kısmına ekleyip oradan bendeki başlığa yollamayı yapamadım yani sorun referans site üzerinden almak
-
Hocam Curl nedir biraz araştır, cevabını bulacaksin (:
-
google de şey vardı kendine arama motoru oluşturuyodun sadece verdiğin sitelerde arama yapıyodu. ilk önce onu ayarlarsın sonrada php de yada aspde bot falan yaparsın çalışma anında çektirirsin ama biraz yavaş olabilir.
-
eyw hocam ikisinede bi bakam olmazsa buraya yeniden baş vurcam sonuçta oldukça acemiyimve birazda meraktan mıncıklıyorum
birde benim bu dediğim gibi yada benzeri bir şey varmıdır yapılmış olan onu inceleyim
-
birde php yi öğrenebilmek için sizce en iyi kaynak ve yöntem hangisidir bide link olursa muhteşem olur