Phpmyadmin De Veritabanını İçeri Aktarma Sorunu
-
slm arkadaşlar iyi bayramlar,
kendi bil. ım üzerinde localhostta normal bi şekilde çalışan joomla sitemin veritabanını dışarı aktar yaparak bir örneğini aldım ve netteki hosta içeri aktarma yapmak istiyorum ancak içeri aktar yaptığımda veritabanını seçiniz gibi 1046 hata kodunu gönderiyor. hatanın resmide aşağıdaki gibidir. yardım edebilirseniz çok sevinirim, iyi günler..
-
seçili veritabanı yok diyor. önce bir veritabanı oluşturup o veritabanına girip ordan import ediyorsun değil mi ?
-
-
veritabanı oluşturmadım kendi veritabanımın yedeğini alıp(dışarı aktarla) hosttaki phpmyadminden içeri aktar yaptım buarada mysqldumper videosunu izliyorum bide o şekilde deniyim
-
efecan123 bunu yazdı:
-----------------------------veritabanı oluşturmadım kendi veritabanımın yedeğini alıp(dışarı aktarla) hosttaki phpmyadminden içeri aktar yaptım buarada mysqldumper videosunu izliyorum bide o şekilde deniyim
-----------------------------hosttaki db de bir veritabanı oluşturman lazım aynı isimde
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ancak deneyebildim veritabanı ismini oluşturup içeri aktardım ve oldu. (kusura bakmayın bayram dolayısıyla deneyememiştim geç cvp yazıyorum)
-
bu işlerde daha yenisin anlaşılan (:
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
bu işlerde daha yenisin anlaşılan (:
-----------------------------evet yeniyim kurcalıyorum ama çok takıldığım yerler oluyor bu sene inş.. php görücem okulda o zaman çok sarmayı düşünüyorum.. :)