Phpmyadmin Yükleme Limitini Yükseltme?
-
Akşam pc ye apache kurdum sitenin veri tabanını atayım dedim benim veri tabanı temizlenmiş hali 60 mb izin verilen 2 mb :) Bu limiti nerden yükselteceğiz?
ordakiuyarıda bir kaç dosya vermiş işte bunları yükseltin yazıyo gavurca yaptım ama yine aynı ?
-
big dump diye bir php kod parçacığı var onu kullan 200 mb yi tek seferde insert ettim dbye kaliteli bi kod
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------
big dump diye bir php kod parçacığı var onu kullan 200 mb yi tek seferde insert ettim dbye kaliteli bi kod
-----------------------------kod phpmyadmin klasöründemi hangi dosyada buraz açık olun yaw :D nuke yi smf ye çevirecem yatıyo öyle :D
-
http://uploaded.to/?id=leuesh bunu .sql la beraber aynı dizine at daha sonra bigdump.php calıştır tabi önce sql ayarlarını dosyayı düzenleyerek yap daha sonra bigdump u calıştır ve sql dosyanı bul seç gerisini o yapar :)
düzenleme : php.ini de export seçegini var ordan 2mb yukseltebilirsin genede :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------http://uploaded.to/?id=leuesh bunu .sql la beraber aynı dizine at daha sonra bigdump.php calıştır tabi önce sql ayarlarını dosyayı düzenleyerek yap daha sonra bigdump u calıştır ve sql dosyanı bul seç gerisini o yapar :)
düzenleme : php.ini de export seçegini var ordan 2mb yukseltebilirsin genede :)
-----------------------------düzenleme : php.ini de export seçegini var ordan 2mb yukseltebilirsin genede :)
denedim 50mb yaptım kodumun şeyi yine 2,000 bilmem kaç kb diyo :) neyse import yaparım onda limit yok sanırım?
-
var sanırım 4 veya 6 olması lazım ama emin degilim bigdump u kullanırsan sorun cözülücektir eminim
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
var sanırım 4 veya 6 olması lazım ama emin degilim bigdump u kullanırsan sorun cözülücektir eminim
-----------------------------deneyem teşekkürler olmazsada yazarım burayya tekrardan
-
Hoca.. Arkadaslarinda dediği gibi http://www.ozerov.de/bigdump.php adresinden bigdump.php dosyasini indirceksin.. daha sonra içine mysql database bilgilerini... dbadı - k.adı - sifre bilgilerini girceksin.. daha sonra import etmek istediğin sql dosyasini bigdump.php ile aynı klasör içine atmalısın.. Daha sonra o klasorun permission larinida 777 yapman gerekiyor... ve en son www.siteadi.com/bigdump.php adresine girerk start import dediğinde import işlemi başlicaktır...
-
Bigdump ve türevi şeylerle hiiiç uğraşma..
1.SQL Dosyanı C:\ dizinine at
2.Başlat => Çalıştır => CMD => "MySQL\bin" (MySQL'ı nereye kurduysan o dizinin bin klasörü) dizinine gel
3.Şu kodu uygula: mysql -u root -p dbadi < C:\SQLDosyasi.sql
4.MySQL şifreni isteyecek onu girip dbyi atabilirsin. Hiçbir limit problemi olmaz.
Asıl soruna gelecek olursak C:/Windows/PHP.ini dosyasında "upload_max_filesize =" satırını bulup istediğin değeri girerek arttırabilirsin. Değişiklikleri yaptıktan sonra apacheyi resetlemelisin.
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Bigdump ve türevi şeylerle hiiiç uğraşma..
1.SQL Dosyanı C:\ dizinine at
2.Başlat => Çalıştır => CMD => "MySQL\bin" (MySQL'ı nereye kurduysan o dizinin bin klasörü) dizinine gel
3.Şu kodu uygula: mysql -u root -p dbadi < C:\SQLDosyasi.sql
4.MySQL şifreni isteyecek onu girip dbyi atabilirsin. Hiçbir limit problemi olmaz.
Asıl soruna gelecek olursak C:/Windows/PHP.ini dosyasında "upload_max_filesize =" satırını bulup istediğin değeri girerek arttırabilirsin. Değişiklikleri yaptıktan sonra apacheyi resetlemelisin.
-----------------------------he ben resetlemedim :)