folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Phpmyadmin Yükleme Limitini Yükseltme?

Phpmyadmin Yükleme Limitini Yükseltme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Akşam pc ye apache kurdum sitenin veri tabanını atayım dedim benim veri tabanı temizlenmiş hali 60 mb izin verilen 2 mb :) Bu limiti nerden yükselteceğiz?

ordakiuyarıda bir kaç dosya vermiş işte bunları yükseltin yazıyo gavurca yaptım ama yine aynı ? 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    big dump diye bir php kod parçacığı var onu kullan 200 mb yi tek seferde insert ettim dbye kaliteli bi kod

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

manglerman bunu yazdı:
    -----------------------------
    big dump diye bir php kod parçacığı var onu kullan 200 mb yi tek seferde insert ettim dbye kaliteli bi kod

kod phpmyadmin klasöründemi hangi dosyada buraz açık olun yaw :D nuke yi smf ye çevirecem yatıyo öyle :D 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

http://uploaded.to/?id=leuesh bunu .sql la beraber aynı dizine at daha sonra bigdump.php calıştır tabi önce sql ayarlarını dosyayı düzenleyerek yap daha sonra bigdump u calıştır ve sql dosyanı bul seç gerisini o yapar :)

düzenleme : php.ini de export seçegini var ordan 2mb yukseltebilirsin genede :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

http://uploaded.to/?id=leuesh bunu .sql la beraber aynı dizine at daha sonra bigdump.php calıştır tabi önce sql ayarlarını dosyayı düzenleyerek yap daha sonra bigdump u calıştır ve sql dosyanı bul seç gerisini o yapar :)

denedim 50mb yaptım kodumun şeyi yine 2,000 bilmem kaç kb diyo :) neyse import yaparım onda limit yok sanırım? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    var sanırım 4 veya 6 olması lazım ama emin degilim bigdump u kullanırsan sorun cözülücektir eminim

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    var sanırım 4 veya 6 olması lazım ama emin degilim bigdump u kullanırsan sorun cözülücektir eminim

deneyem teşekkürler olmazsada yazarım burayya tekrardan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Hoca.. Arkadaslarinda dediği gibi http://www.ozerov.de/bigdump.php adresinden bigdump.php dosyasini indirceksin.. daha sonra içine mysql database bilgilerini... dbadı - k.adı - sifre bilgilerini girceksin.. daha sonra import etmek istediğin sql dosyasini bigdump.php ile aynı klasör içine atmalısın.. Daha sonra o klasorun permission larinida 777 yapman gerekiyor... ve en son  www.siteadi.com/bigdump.php  adresine girerk start import dediğinde import işlemi başlicaktır...

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bigdump ve türevi şeylerle hiiiç uğraşma..

1.SQL Dosyanı C:\ dizinine at

2.Başlat => Çalıştır => CMD => "MySQL\bin" (MySQL'ı nereye kurduysan o dizinin bin klasörü) dizinine gel

3.Şu kodu uygula: mysql -u root -p dbadi < C:\SQLDosyasi.sql

4.MySQL şifreni isteyecek onu girip dbyi atabilirsin. Hiçbir limit problemi olmaz.

Asıl soruna gelecek olursak C:/Windows/PHP.ini dosyasında "upload_max_filesize =" satırını bulup istediğin değeri girerek arttırabilirsin. Değişiklikleri yaptıktan sonra apacheyi resetlemelisin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:

Bigdump ve türevi şeylerle hiiiç uğraşma..

1.SQL Dosyanı C:\ dizinine at

2.Başlat => Çalıştır => CMD => "MySQL\bin" (MySQL'ı nereye kurduysan o dizinin bin klasörü) dizinine gel

3.Şu kodu uygula: mysql -u root -p dbadi < C:\SQLDosyasi.sql

4.MySQL şifreni isteyecek onu girip dbyi atabilirsin. Hiçbir limit problemi olmaz.

Asıl soruna gelecek olursak C:/Windows/PHP.ini dosyasında "upload_max_filesize =" satırını bulup istediğin değeri girerek arttırabilirsin. Değişiklikleri yaptıktan sonra apacheyi resetlemelisin.

he ben resetlemedim :) 

Toplam Hit: 2984 Toplam Mesaj: 10