Phpmyadmindeki Veritabaları Ve Pmaya Giriş Hatası
-
Başlıkta yazdığım gibi giriş yapamıyorum #1045 hatası veriyor. Şifresiz girişe true dediğimde de veritabanlarım görnmüyor. wamp kullanıyorum, fantazi olsun diye mysql veritabanındaki user tablosundaki 3 root satırınada şifre olarak 12345 atadım ama giriş yapamıyorum. Sanırım giriş yapmadığım için de veritabanlarımı göremiyorum. Göremedikçe şifreyi kaldıramıyorum şifreyi kaldıramadıkça veritabanlarını göremiyorum. Yedeği var veritabanının ama son hali yok stored procedureları falan yazmıştım ne güzel :/ phpmyadmindeki veritabanlarının kaydolduğu biryer var mı ya da bu durumu nasıl düzeltebilirim?
-
-
wamp\bin\mysql\mysqlversiyon\data
klasöründe duruyo veritabanları ama darmadağın. Gereken şeyleri kesip aldım, wampı kaldırıp tekrar kurucam şimdi :D
EDİT:
sadece veritabanı klasörünü kopyalamak işe yaramıyor, komple data klasörünü kopyaladım. Yeni kurulumdan data/mysql klasörü içinden user isimli frm-myd-myı uzantılı 3 dosyayı eski data/mysql klasörüne kopyalayıp şifreyi sıfırlamış oldum sorunu hallettim.
wasd tarafından 19/Ağu/13 15:14 tarihinde düzenlenmiştir -
wasd bunu yazdı
wamp\bin\mysql\mysqlversiyon\data
klasöründe duruyo veritabanları ama darmadağın. Gereken şeyleri kesip aldım, wampı kaldırıp tekrar kurucam şimdi :D
EDİT:
sadece veritabanı klasörünü kopyalamak işe yaramıyor, komple data klasörünü kopyaladım. Yeni kurulumdan data/mysql klasörü içinden user isimli frm-myd-myı uzantılı 3 dosyayı eski data/mysql klasörüne kopyalayıp şifreyi sıfırlamış oldum sorunu hallettim.
ulu google' ya.
dizin değiştirmek yeterlimiş demek ki.
hadi kolay gelsin kardeşim.
-
mysql klasöründe resetpwd.bat tarzı bişi olması lazım onunla yeni şifre verip gireiblirsin