folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Phpmyadmindeki Veritabaları Ve Pmaya Giriş Hatası

Phpmyadmindeki Veritabaları Ve Pmaya Giriş Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Başlıkta yazdığım gibi giriş yapamıyorum #1045 hatası veriyor. Şifresiz girişe true dediğimde de veritabanlarım görnmüyor. wamp kullanıyorum, fantazi olsun diye mysql veritabanındaki user tablosundaki 3 root satırınada şifre olarak 12345 atadım ama giriş yapamıyorum. Sanırım giriş yapmadığım için de veritabanlarımı göremiyorum. Göremedikçe şifreyi kaldıramıyorum şifreyi kaldıramadıkça veritabanlarını göremiyorum. Yedeği var veritabanının ama son hali yok stored procedureları falan yazmıştım ne güzel :/ phpmyadmindeki veritabanlarının kaydolduğu biryer var mı ya da bu durumu nasıl düzeltebilirim?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

olm sen bildiğin ortalığı karışırmışsın :D

amk editör gibi %-%% ekliyo linke.

http://www.sanalkurs.net/forum/php-mysql/1045-access-denied-for-user-'root''localhost'-(using-password-no)-(cozuldu)/

Amd-x tarafından 19/Ağu/13 14:50 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

wamp\bin\mysql\mysqlversiyon\data

klasöründe duruyo veritabanları ama darmadağın. Gereken şeyleri kesip aldım, wampı kaldırıp tekrar kurucam şimdi :D

EDİT:

sadece veritabanı klasörünü kopyalamak işe yaramıyor, komple data klasörünü kopyaladım. Yeni kurulumdan data/mysql klasörü içinden user isimli frm-myd-myı uzantılı 3 dosyayı eski data/mysql klasörüne kopyalayıp şifreyi sıfırlamış oldum sorunu hallettim.

wasd tarafından 19/Ağu/13 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

wamp\bin\mysql\mysqlversiyon\data

klasöründe duruyo veritabanları ama darmadağın. Gereken şeyleri kesip aldım, wampı kaldırıp tekrar kurucam şimdi :D

EDİT:

sadece veritabanı klasörünü kopyalamak işe yaramıyor, komple data klasörünü kopyaladım. Yeni kurulumdan data/mysql klasörü içinden user isimli frm-myd-myı uzantılı 3 dosyayı eski data/mysql klasörüne kopyalayıp şifreyi sıfırlamış oldum sorunu hallettim.

ulu google' ya.

dizin değiştirmek yeterlimiş demek ki.

hadi kolay gelsin kardeşim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

mysql klasöründe resetpwd.bat tarzı bişi olması lazım onunla yeni şifre verip gireiblirsin

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 633 Toplam Mesaj: 5