Phpnukeden Phpbb Ye Ordan Mybb Ye Ordan İnşallah Smf Ye :)
-
İnternetde hiçbir döküman bulamadım Ulen döküman yoksa ben yazarım dedim Dün akşam kastım ve yaptım :) Amacım smf bakalım inşallah olur mybb de kaldım smf ye çevirince ben bu konuya eklerim sanmıyorum ama neyse :)
Nuke siteniz çok hit alıyor cpu çokmu harcıyo forum yavaşmı açılıyo sadece foruma çevirmek mi istiyorsunuz Ama üyeleri ve postları kaybetmek istemiyornuz Olay bende :)
Şimdi ilk önce Nukeden phpbb ye çevirelim Onun için sitemizi ftp den siliyoruz veri tabanını ellemiyoruz ve phpbb yi yükleyip aynı veritabanına kuruyoruz.
Sonra Convert klaösürü oluşturup Convert php yi içine atıp çalıştırıyoruz.
İşlem tamamdır :)
phpbb den mybb ye geçerken ize önce mybb yi aynı veritabanına kuruyoruz sonra üstüne kunulu phpbb yi atıp çeviricisini çalıştırıyoruz sonra önceden kurduğumuz mybb yi tekrar atıyoruz
(biraz karışık :) )
Ben evde localde yaptığımda üyeleri phpbb den mybb ye geçirmedi ama postları eksiksiz aldı.
Bugün phhpbb den smf ye deniyecem olursa onuda yazarım bu ara sitede verdiğim convert php çeviricileri internet ortamında bulabilirsiniz.
bulamayan olursa pm atsın Tahribat dışından kimseye yardım etmeyi düşünmüyorum :))