Phytia Bu Notalar Bir Salak ! (Deneme)
-
içimde bir kaynama noktası almış başını gidiyor, tedirgin bir melodi insanı nasılda nefrete sürüklüyor, biraz daha izlenmeli insanların çaresizlikleri ve biraz daha dinlemeli bu müziği...
(Dinliyorum)
Ama bir sorunum var ! bu müzik ve bu melodiler daha önce hiç duymadığım biçimde ve dinlerken nereye bakacağımı bilmiyorum, sence buda bir çaresizlik mi ?
Müzik başa dönüyor aynı melodiler, çaresizlikler, insanlar, ben.
kullanım tarihi çoktan geçmiş telaşım var(dı), bir kaç başarısız deneyimim oldu ("biraz hayal kırıklığı böyle olacağını biliyordum zaten" ) deyip geçiştiremeyecek kadar önemsiz.
Durup burada seni yanılgılarım ile onları anlatmakla sıkmak istemiyorum ( sünger değilsin sen!)
Bir dakika burada kırık nota var bir diğeri düşüyor, melodinin ahengini bozuyorlar, onlara bu şekilde kötü intihar etmelerini hangi şapşal öğretti ?
kırılıyor, düşüyor ve ölüyor saçma bir ölüm.
Aaahh durup burada sana neleri anlatıyorum üstelik gecenin bilmem kaçı, buda bir saçmalık ölen notalardan bile daha saçma !
Her neyse
Domuz öldüren Revolver'i bilir misin? İntihar için oldukça iyi bir seçim o salak notalara gidip bunu anlatmam lazım en azından ölürken arkalarından kült üçüncü sayfa manşetleri kalsın, hem belki saklayıp ileride bakar sigara içeriz.
İntihar,
intiharrr...
Sadece korkakların işi.
Bir dakika !
oniki evet tam oniki satır geride boş kovanlar her bir yere saçılmış, seni salak tabikide arı kovanları değil ! hepsi yirmiiki kalibre... ahhahahah bu notalar bir salak!
Herneyse, bu yaz uzun bir tatil yapalım mı ?