folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Pıc Entegre Programlama Programı Micro C İstek

Pıc Entegre Programlama Programı Micro C İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

Elektonikle uğraşan müridler pıc entegre programlama programı Micro C prgramını öğrenmeye karar verdim gerçi gelecek senenin konusu ama ben şimdiden öğrenmek istiyom hocalarda yardımcı olacak elinde bu program olan müridler link verirlerse minnettar olurum saygılar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

picproje.org    bu adrese gir ilk önce ordaki başlıkları oku...belki derleyicini değiştirmek istersin fln :P ayrıca bu işi öğreneceksen bu site sana çok faydası olur...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mplab ogrenirsen yardimci olurum dicem ama c ile programladigim icin fark etmez c ile programlayacaksan yardimci olurum ama tabiki bazi komutlarda farklilik gosterebilir mplab hi tide i oneririm google ye mplab x ide yaz direk cikar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

mplab x'de  beta sürüm olayı aşıldımı hazır kullanıcısını bulmuşken sorayım dedim... :P ilk çıktığında çok sıkıntılıydı dosyaların yerlerini devamlı elle göstertiyoduk...şimdi ne gibi gelişmeler var?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

Elektronik hocası bunu önerdi o öğreteceği için micro c olması gerekiyor açıkçası prgramın ismini bile doğru yazdığımdan emin değilim o derece çömezim elektronik bilgim var ve pıc çok meraklıyım o yüzden micro c varsa link verin yada nerden bulabilirim onuda söylerseniz olur...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ricin bunu yazdı:
    -----------------------------

mplab x'de  beta sürüm olayı aşıldımı hazır kullanıcısını bulmuşken sorayım dedim... :P ilk çıktığında çok sıkıntılıydı dosyaların yerlerini devamlı elle göstertiyoduk...şimdi ne gibi gelişmeler var?

-----------------------------

kararli surum cikti ben 8 kullaniyorum ama hocam

Toplam Hit: 1485 Toplam Mesaj: 6