Pıc Entegre Programlama Programı Micro C İstek
-
Elektonikle uğraşan müridler pıc entegre programlama programı Micro C prgramını öğrenmeye karar verdim gerçi gelecek senenin konusu ama ben şimdiden öğrenmek istiyom hocalarda yardımcı olacak elinde bu program olan müridler link verirlerse minnettar olurum saygılar...
-
picproje.org bu adrese gir ilk önce ordaki başlıkları oku...belki derleyicini değiştirmek istersin fln :P ayrıca bu işi öğreneceksen bu site sana çok faydası olur...
-
mplab ogrenirsen yardimci olurum dicem ama c ile programladigim icin fark etmez c ile programlayacaksan yardimci olurum ama tabiki bazi komutlarda farklilik gosterebilir mplab hi tide i oneririm google ye mplab x ide yaz direk cikar
-
mplab x'de beta sürüm olayı aşıldımı hazır kullanıcısını bulmuşken sorayım dedim... :P ilk çıktığında çok sıkıntılıydı dosyaların yerlerini devamlı elle göstertiyoduk...şimdi ne gibi gelişmeler var?
-
Elektronik hocası bunu önerdi o öğreteceği için micro c olması gerekiyor açıkçası prgramın ismini bile doğru yazdığımdan emin değilim o derece çömezim elektronik bilgim var ve pıc çok meraklıyım o yüzden micro c varsa link verin yada nerden bulabilirim onuda söylerseniz olur...
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------mplab x'de beta sürüm olayı aşıldımı hazır kullanıcısını bulmuşken sorayım dedim... :P ilk çıktığında çok sıkıntılıydı dosyaların yerlerini devamlı elle göstertiyoduk...şimdi ne gibi gelişmeler var?
-----------------------------kararli surum cikti ben 8 kullaniyorum ama hocam