Picbasic İle Programlama Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Merhaba değerli müritler,

Öncelikle istediğim bir robotu programlamak gerekli doküman elimde mevcut ancak yeterli kod örneğim yok ben de düşündüm ki tahribattaki kardeşlerim bana yol gösterirler

Sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

picbasic kolay bir dil hocam azcık programlama temelin varsa halledersin. altaş yayıncılığın pic basic ile ilgili kitabı var onu temin et. açıkçası nasıldır bilmiyorum. ben üniversitede robotik klubüne üyeydim orada pic basic göstermişlerdi. dökümanları duruyor ama yeterli olacağını sanmıyorum  o yüzden kitap almanı tavsiye ederim. biraz daha güçlü bir dil ve derleyici istersen ccs c yi tavsiye ederim. yine altaş yayıncıktan serdar çiçek in kitabı idealdir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Hocam çok teşekkür ederim programlama ile aram çok iyi ancak hiç mikrochip programlamadım dokümanlarını bana verirsen cok sevinirim tabi eğer mümkünse

Bize çağ dışı diyorlar Doğrudur; Çağlar açtık, çağlar kapattık Çağlar bizden geri!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

buradan indirebilirsin hocam kullandığımız dökümanı

https://www.box.com/s/o9a9c70yd488eurer30n 

ama söylediğim gibi yetersiz bana göre çünkü birinin anlatması gerekli.. bahsettiğim kitapda burada

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=99299&sa=126489793 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Theholiqan
    Theholiqan's avatar
    Erkek

Çok teşekkür ederm hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

picbasic kolay bir dil hocam azcık programlama temelin varsa halledersin. altaş yayıncılığın pic basic ile ilgili kitabı var onu temin et. açıkçası nasıldır bilmiyorum. ben üniversitede robotik klubüne üyeydim orada pic basic göstermişlerdi. dökümanları duruyor ama yeterli olacağını sanmıyorum  o yüzden kitap almanı tavsiye ederim. biraz daha güçlü bir dil ve derleyici istersen ccs c yi tavsiye ederim. yine altaş yayıncıktan serdar çiçek in kitabı idealdir.

Bende hocam ile ayni fikirdeyim CCS PIC C daha fazla ornek bulabilecegin bir dil ve daha kolay gelistirme yapabilirsin. (yada ben C tabanli oldugumdan bana oyle geliyor) sorun yasadigin yerlerde yardimci olmaya calisiriz elimizden geldigince.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 2455 Toplam Mesaj: 6