folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Pikniktube.Com Da Nasıl Hit Arttırabiliriz?

Pikniktube.Com Da Nasıl Hit Arttırabiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.Sizlerden bir ricam olacak.Benim bir arkadaşım var.Yaklaşık 10 senedir müzisyenlik yapıyor.söylediği şarkıların söz,müzik ve bestesi kendine ait.Bana göre çok ta güzel söylüyor.Daha öncede şarkılarını sizlerle paylaşmıştım.Ben arkadaşıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ve sizlerden de destek bekliyorum.Umarım desteğinizi esirgemezsiniz.Arkadaşımın bir arkadaşı kördüğüm adlı şarkınına slayt hazırlamış ve şu anda pikniktube.com da yayında.Bilenler bilir bu sitede en çok hiti alan video beyaz show da yayınlanıyor. Sizlerden ricam bu videonun hitini nasıl arttırabiliriz.Yada başka bi yolu varmıdır.Clicker gibi bişeyler mesela.Bu konuları pek bilmediğim için yardımınızı rica ediyorum.Sizlerde izlerseniz sevinirim.Yorumlarınızı da bekliyorum.Çok teşekkür ederim.

Video linki = http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=903bd81c171d7fcb9c25db0b792d048f

Şarkı adı = Özcan KIZIL - Kördüğüm

Not: Admin arkadaşlarım eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Tekrar Teşekkürler...

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    video linkini verecen denyoyuya , POST-GET seceneklerinden GET'i sececen videonun linkine binlerce defa girecek denyo :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 2