Pim Bağlantıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

evet arkadaslar makine elemanları 1 adlı dersten bu ödevi almş bulunmaktaym . mühendisiz.net te var gibi ama üyeliğim yok . konu başlığnda da belirttiğim üzere konum pim bağlantıları yardımcı olursanız sevinirim :) döküman arıyorum 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hangi üni hocam ?
    a305teyim.com a baksana vardir belki orda. 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

mustafa akkurt kitabına bak

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

SyspioniC - Aksaray üniversitesi :) , a305teyim.com aklıma gelmedi neden gelmdi bilmiyorum hep de not indirirdim :) 

1-618-GR - Mustafa Akkurt un makine bilgisi var elimde zaten ondan faydalanacağm :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Fatih C. Babalık ın Makine Elemanları kitabı var bayapı kalın 900 sayda falan, orayada bakabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

olabilirde bi ödev için kitap almak istemiyorum olmadı pdf sine bakcm yada hocada vardı odasında gormsutum ondan alırım :) sagolasın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------

olabilirde bi ödev için kitap almak istemiyorum olmadı pdf sine bakcm yada hocada vardı odasında gormsutum ondan alırım :) sagolasın :)

Mühendis olacaksan şimdiden alman daha iyi olur, o kitap başucu kitabı gibi birşey benim hayatımda, belki okula göre ağır gelebilir ama iş hayatında dediğim 

gibi başucu kitabım...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

csr288 bunu yazdı:

Mühendis olacaksan şimdiden alman daha iyi olur, o kitap başucu kitabı gibi birşey benim hayatımda, belki okula göre ağır gelebilir ama iş hayatında dediğim 

gibi başucu kitabım...

şimdilk alacak bütcem yok ama muhends olunca kutuphanem olacak yavastan bırıktrıyorum ılk olarak derste kullandıklarımı alıyorum sonrasnda nete bakıp tavsıye edılenlere bakıyorum boyle boyle bırıktırıyorum ama tavsıyene uyacagm param olur olmaz alacagm malum ogrencılk bıraz zorlanıyoruz :) bide çalştgım sektöre göre kitaplara ağırlık vermeyı planlıyorum :) zaten suanda cürgül ün kitabı var bide mustafa akkurt un kitabı var ama odev olunca dersıde gecmek ıstıyorum 3. kitap extra olabılır benım acımdan :)

Toplam Hit: 1273 Toplam Mesaj: 8