Ping Ms Sorunu ( Lol )
-
Arkadaslar okulda kullandıgım internetle memlekette kullandıgım internet aynı 8 bmit tarife neyse oradaki evde ping 85 oluyo genelde rahat sekılde oyun ( lol ) oynuyorum fakat memelekette ping sorunu oluyo ping neden olur evin içindeki telefon kabloları eski ondan kaynaklanıyo olabilir mi modem farklı ondan mıdır ani sekılde yükseliyor 400 - 700 arasına cıkıyor pingim kabloları degıstersen gecermi ne yapsam bilemedim yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
-
hocam hız testini yaparken lokasyonu doğru yerden seçtiğine emin ol, 400-700 çok uçuk bir rakam
-
HorbaDor bunu yazdı
hocam hız testini yaparken lokasyonu doğru yerden seçtiğine emin ol, 400-700 çok uçuk bir rakam
hocam oyunda 1500 ü gordum inanabılıymusun aradım o zaman 1 - 2 gun düzeldi sonra gene aynı ? adamlar bizlik bişe yok dıyo bende kablo degıstrcem aklımda o var
-
eve gelen hatı direk modeme takmayı dene. herhangi bir paralel telefon,splitter girmesin araya veya arada kopuk,ilave kablo vs.. olmasın. kaç ping aldıgı öyle test et. eğer hala yüksek ping varsa internet servis sağlayınca iletişime geçip durumu izah etmen daha doğru olur. ping düzelirse evdeki kabloları yenilersin.
-
sağolasın hocam bunu deneyeyım bi