Pinhole'de Sınır Var Mı?
-
Pinhole olayında herkes küçük küçük makinalar yapıyor ama ben bunu kocaman kağıda düşüremezmiyim ressamların kullandığı kağıtlar kadar büyük :| yeterli uzaklığı sağladığım zaman o delikten girer dimi o kadar ışık :F
-
yukarı ^
| -
Çok fazla ışık gerekir
-
aranızda hiç fotoğraf sanatcısı yokmu
-
o buyuklukte filmi nereden bulacaksın:D
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------o buyuklukte filmi nereden bulacaksın:D
-----------------------------
filme değil fotoğraf kağıdına yapıcam -
hoca amacını iyice açıklasana :|
-
http://www.lomography.com/magazine/lifestyle/2011/04/21/the-worlds-largest-camera
baktım sizden hayır yok başka yerden buldum :W adam ne kadar büyük yapmış bakın :W
-
insanlar pinhole den anlamıyorlarsa onların suçu değil gel gelelim herkes bildiğini paylaşmakta zorunda değil :) Eğer bu büyüklükte bir şey yapmak istiyorsan ilk olarak o büyüklükte bir duyarkata ihtiyacın var sonra o büyüklükte fotoğraf kağıdına. Kağıt duyarkat değildir eğer hayatında hiç film banyosu yapmadıysan pinhole ile başlaman güç olacaktır ama imkansız değil.
-
1 saat pozlarsın artık
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------insanlar pinhole den anlamıyorlarsa onların suçu değil gel gelelim herkes bildiğini paylaşmakta zorunda değil :) Eğer bu büyüklükte bir şey yapmak istiyorsan ilk olarak o büyüklükte bir duyarkata ihtiyacın var sonra o büyüklükte fotoğraf kağıdına. Kağıt duyarkat değildir eğer hayatında hiç film banyosu yapmadıysan pinhole ile başlaman güç olacaktır ama imkansız değil.
-----------------------------
amma alıngan oldunuz yahu :D
fotoğrafçılıkla ilgili nerdeyse herşeyi biliyorum hocam sadece pinhole'de internete baktığımda hep küçük küçük fotoğraflar vardı merak ettim dedim acaba büyük oluyomu diye oluyomuş gerisini ben hallederim artık :D sonuçlarıda burda paylaşırım girip yorum yaparsıınız :D
@itcelik - baba işin zevkli tarafı orası zaten :D