Pink Floyd'un Yeni Enstrumental Albümüne Günler Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Bunu 4 5 ay önce öğrendiğimde şok geçirmiştim paylaşmak şimdi nasip oldu 10 kasımda çıkıyor albüm haber sitelerine dahi düştü kesin bilgi yani ismi de Endless River. 

Hatta kaynak göstereyim bkz: http://www.radikal.com.tr/kultur/pink_floyddan_yeni_album_geliyor_the_endless_river-1214310

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Roger waters sız pink floyd bana göre pink floyd değil ama tabiki gene bi dinlemeden es geçmiyeceğim. Zaten division bell albümü ile kendi formatlarından uzaklaşmışlardı bakalım bu albüm nasıl olacak.

torpedo_XL tarafından 28/Eyl/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prodhiphop
    prodhiphop's avatar
    Erkek

Gilmour soloları için yine de kaçmaz bence :D

Yok olmak evrene yapabileceğimiz en büyük iyilik.
Toplam Hit: 531 Toplam Mesaj: 3