folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pioneer DJS V1.601 (İnceleme + Download)

Pioneer DJS V1.601 (İnceleme + Download)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ürün incelemem:  Ürün sanki virtual dj nin alt versiyonu gibi bazı efektlemeleri ondan fazla olmasına ramen yinede okadar iyi değil. kullanımı çok kolay anında mixleme ses kayıt felan var. ama tabiki bilindiği üzere bu tarz programlar Dj lik yaparken tek başına işe yaramıyor ek yazılımlar kullanmanız lazım zaten bu türk programlar birbirine entegre çalışıyor. Pionner ın bu işte olmadığını söylemek durumundayım. Sony bu dalda ipi hala göğüslemektedir.

Ürüne verdiğim Puan

http://rapidshare.com/files/218222418/Pioneer_DJS_v1.601.rar

rarpass: www.hepsibeles.net

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Alper Hocam Bana Bass Tizz Vs... Ayarlamalarını Yapailicem Bi Pro Önerebilirmisin?  9+1 İçin :D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Alper Hocam Bana Bass Tizz Vs... Ayarlamalarını Yapailicem Bi Pro Önerebilirmisin?  9+1 İçin :D

soundforgeden efektlerden hammer ı seçip önceden girilmiş ayarları deniyebilir kendin ayar yapabilirsin..

ama geçen bi full bass diye mp3 indirdim sözde dj in biri yapmış sesi çatlatmış iğrenç ses çıkmış 2 program kullanan herkes anlıyo sanki bu işlerden :)

bass verriken sonda seslere dikkat et fazla 0 olsunfazla olursa ses çatlar

yani ses desibelini sonuna kadar kaldırmakla ses yükselmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

soundforgeden efektlerden hammer ı seçip önceden girilmiş ayarları deniyebilir kendin ayar yapabilirsin..

ama geçen bi full bass diye mp3 indirdim sözde dj in biri yapmış sesi çatlatmış iğrenç ses çıkmış 2 program kullanan herkes anlıyo sanki bu işlerden :)

Önerin İçin Saol Alper Hocam ... Dediğin Gibi Virtual Dj i Örenen Ben Dj İm Die Piyasaya Çıkıyo... Bilmiyolarki Dünyada Bİ Tiesto Var Bide DJ ALPER...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

kesinlikle katılıyorum dj likten falan anlamamda ses sistemleri ile uğraşıyoruz.. insanlar fazla sesi güzel sistem sanıyor önemli olan temiz ve net ses... :)

Alper hocam elinde tesisat test edebileceğimiz sağlam yeni mix ler falan varmı paylaşabilirmisin... :D

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
Toplam Hit: 1148 Toplam Mesaj: 5