folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Piranha X Type Tarantula Webcam..:

Piranha X Type Tarantula Webcam..:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek
    sayın tahribat müritleri  gittigidiyorda ( http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-X-TYPE-TARANTULA-10-0-MP-8-LEDLI-WEBCAM_W0QQidZZ8934420 ) bi webcam'a rastladım özelliklerine falan baktım iyi özellikler var ama fiyatı düşündürücü yani çok ucuz  bide sizler baksanız alınırmı sizce ..? iyi çalışmalar

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

değmez derim ben :)

aynı webcam sıfırı 30 ytl

10mp olanı 35 ytl :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

eywallah kardeş:))

ama ürün açıklamasında zaten sıfır orjinal paketinde ve 10mp olduğu yazıyor  :S ..

aslında benim öğrenmek istediğim şey tam olarak şu :

bu alet gerçektende 10mp mi ?   

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    HaYLaZzz bunu yazdı:
    -----------------------------

eywallah kardeş:))

ama ürün açıklamasında zaten sıfır orjinal paketinde ve 10mp olduğu yazıyor :S ..

aslında benim öğrenmek istediğim şey tam olarak şu :

bu alet gerçektende 10mp mi ?

-----------------------------

piranha nın 10 mp camleri cıktı cok kaliteli görüntüsü var ama ucuz olması normal deil. vardır bi dalgası ;) 9-10 ytl daha ver temiz olsun senin olsun :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

almaya değmicek bi alet :S

pegasus kullanıodm memnundum :D ama kardesime verdim dier pc e :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

eyw. arkadaşlar sağolun ..

9 10 ytl daha fazla verip alabileceğim cam'lar hangileridir ??  tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar tekrar sağolun iyi çalışmalar ..:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    ORITE marka webcam kullanıyorum.Kutunun üstünde 5mp olduğu yazıyordu sevinçle aldım,görüntü berbat,ses berbat ve ayrıca da yazan o 5mp değere de yanında verdikleri abidik programla ulaşmaya çabalıyorsun..En son arkadaşıma ve evime aldığım kamera "a4tech"in çubuküstünde duran modeli var ya A4TECH VIEWCAM PK-635 ismi..Çok memnunum sana onu öneririm asla pişman olmadım :)
Toplam Hit: 1437 Toplam Mesaj: 7