Piranha X Type Tarantula Webcam..:
-
sayın tahribat müritleri gittigidiyorda ( http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-X-TYPE-TARANTULA-10-0-MP-8-LEDLI-WEBCAM_W0QQidZZ8934420 ) bi webcam'a rastladım özelliklerine falan baktım iyi özellikler var ama fiyatı düşündürücü yani çok ucuz bide sizler baksanız alınırmı sizce ..? iyi çalışmalar
-
değmez derim ben :)
aynı webcam sıfırı 30 ytl
10mp olanı 35 ytl :)
-
eywallah kardeş:))
ama ürün açıklamasında zaten sıfır orjinal paketinde ve 10mp olduğu yazıyor :S ..
aslında benim öğrenmek istediğim şey tam olarak şu :
bu alet gerçektende 10mp mi ?
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------eywallah kardeş:))
ama ürün açıklamasında zaten sıfır orjinal paketinde ve 10mp olduğu yazıyor :S ..
aslında benim öğrenmek istediğim şey tam olarak şu :
bu alet gerçektende 10mp mi ?
-----------------------------piranha nın 10 mp camleri cıktı cok kaliteli görüntüsü var ama ucuz olması normal deil. vardır bi dalgası ;) 9-10 ytl daha ver temiz olsun senin olsun :)
-
almaya değmicek bi alet :S
pegasus kullanıodm memnundum :D ama kardesime verdim dier pc e :D
-
eyw. arkadaşlar sağolun ..
9 10 ytl daha fazla verip alabileceğim cam'lar hangileridir ?? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar tekrar sağolun iyi çalışmalar ..:
-
ORITE marka webcam kullanıyorum.Kutunun üstünde 5mp olduğu yazıyordu sevinçle aldım,görüntü berbat,ses berbat ve ayrıca da yazan o 5mp değere de yanında verdikleri abidik programla ulaşmaya çabalıyorsun..En son arkadaşıma ve evime aldığım kamera "a4tech"in çubuküstünde duran modeli var ya A4TECH VIEWCAM PK-635 ismi..Çok memnunum sana onu öneririm asla pişman olmadım :)