Piranha Yetkili Servis (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dün piranha neo nagivasyon cihazı aldık.

ufak bi kaza sonucu cihaz yere düştü ve ekranın içinde çatlama oluştu

dokunmatik özelliği çalışmaz hale geldi :S

ürün kullanıcı hatalarına karşı 1 ay sigortalı fakat yetkili servis adresine dahi ulaşamadım

sanırım ankarada yetkili servis yok :S

bu konuda önerileriniz nedir , ne yapmalıyım ? 

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

istanbul servisini arayıp kargo ile gönderebilirsin belki.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

sigorta damı piranha ya ait hocam? bence servisi arayıp istanbula garanti servisine gönderebilirsin.. En doğrusu bu olur sanırsam. YAda sigrtada birebir değişim varsa git değiştir. Sendekini servise verssinler yeniden kullanıma açsınlar.. tabi böyle bi özellik varsa sigortada..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende piranha mouse vardı NT den almıştım çalışmıyor diye NT ye verdim iki kez istanbulu gezdi geldi. Mouse parasından fazlası piranhaya girdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aydınlattığınız için teşekkür ederim

araştırdım fakat ankaraya ait servis v.s bulamadım

yarın cihazı aldığım yere götürecem bakalım neler olacak

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3053 Toplam Mesaj: 5