Pirates Of The Caribbean: At World"S End
-
filmin fragmanları ortalıkta dolaşıyor izlemek isteyenler için buraya bir link atayım dedim...
buyrun filmin offical sitesi:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
22mb flv videosu olarak indirdm flv playerda devamlı izliyorum gayet yüksek kalitede...
filmin müzikleri gene harika olacak fragmandan belli oluyor...
SpiderMan3 ile neredeyse aynı anda sinemalara gelcek film kesinlikle o hafta sinemaya doycaz.
-
Müthi$ bi$ey :)
-
300 spartalıdan sonra en merakla beklediğim film bu.fragmanını izlemiştik kozayla.jack geri dönüyo flan yine süper olcak :))
-
abi bütün korsan kaptanları toplanıcak filan :D ne tipler çıkıcak çok merak ediyorum..
-
Ikamet etttigim yerde; Spider3 iki hafta banko belki uzeri bir suredir gosterimde, Karayip Korsanlari rezervasyonlu biletler ayin 22sinde , herkese acik genel gosterim 25inde..
Guzel film yarin itibari ile izleyebilirim..
Karayip; Turkiye'de tum dunya ile ayni tarihte mi gosterime giriyor?
-
Abi bu nedir ya müthiş birşey :)
Sağolasın süper paylaşım tek beklediğim film buydu 1 ve 2sini seyrettim 3.süne de mutlaka gidicem sağolasın :)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Ikamet etttigim yerde; Spider3 iki hafta banko belki uzeri bir suredir gosterimde, Karayip Korsanlari rezervasyonlu biletler ayin 22sinde , herkese acik genel gosterim 25inde..
Guzel film yarin itibari ile izleyebilirim..
Karayip; Turkiye'de tum dunya ile ayni tarihte mi gosterime giriyor?
-----------------------------Evet aynı anda girecek.
-
1ide izledim 2yide süperdi ikiside 3üde sabırsızlıkla bekliyorum onada giidicem... (:
-
Super film olcak super :))