Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides - Trailer
-
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - Trailer çok güzel olcak :D
http://www.imdb.com/video/imdb/vi161323033/
http://www.youtube.com/watch?v=N01y9YFI1_o&feature=fvst
-
Fragmana bakılırsa çok güzel olacak gibi duruyor.Sinemasına gidilir birde 3D olarak gelirse TR ye harika olur.
-
güzel sabirla bekliyoruz saol.
-
iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiorum ya :Sya sıctılarsa filmin içine:W
-
Eski oyunculara ne olmuş yahu ayrıca eski bölümleri yeniden izlemek lazım hatırlamak için,
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Fragmana bakılırsa çok güzel olacak gibi duruyor.Sinemasına gidilir birde 3D olarak gelirse TR ye harika olur.
-----------------------------neden türkiyeye 3d gelmesin ki ? böyle bi mantıkmı var :D 3D diyorsa türkiyeyede 3D olarak gelir merak etme
-
bi önceki filmi izlemek için 3 tane sinema gezdim. Gelsin bunun içinde gezerim :)
-
Bu Pirates'in Digital Playground yapımı iki tane serisi vardı. O daha süperdi sanki :D
-
Gzx bunu yazdı:
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------neden türkiyeye 3d gelmesin ki ? böyle bi mantıkmı var :D 3D diyorsa türkiyeyede 3D olarak gelir merak etme
-----------------------------Olmaz mı kardeş böyle bir mantık :) sana rast gelmemiş olabilir.Harry potter ve ölüm yadigarları örneği var.Apple da trailer ı defalarca izledikten spnra 3D çıktı ve gelsin diye beklerken İzmirde tek bir sinema dahi 3D göstermedi.O sıra baktım nerelerde gösteriyor 3D diye Ankarada 1 istanbulda 2 yerde 3D gösterdiler.Biri kanyon diğeri de neresi hatırlamıyorum.Geri kalan illeri zaten saymaya gerek yok oralarda hiç göstermemişlerdir.Afm,Cinebonus vs baktım hepsine zaten.Düşün bir film 3D olarak lanse ediliyor.TR de bir kaç sinema hariç herkes klasik izlemek zorunda kalıyor.saçmalık
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Eski oyunculara ne olmuş yahu ayrıca eski bölümleri yeniden izlemek lazım hatırlamak için,
-----------------------------bi orlando bloom ve ailesi yok iste hafiz , antlasma yapti ruhani ahtapota donustu gibi onceki bolum 10 senede bir cikacak piyasaya