Pit10 - Özgürlüğe Darbe ‘‘ İnternet Sansürüne Tepki !
-
Pit10'u bilenler bilir, sosyal sorumluluk isteyen konularda dilinin kemiğinin olmadığını yazdıklarıyla her zaman gösteren biridir. 40 adet sansürlenecek kelimeden derleyip yapmış çalışmasını. Keyifli dinlemeler.
-
hocam duckload yukleyebirmisin.?
duzeltme : Hallettim
-
"Hayvan gibi muamele görmek, artık alışılan..." hahaa süper la :D
-
Mu modem internete girmeyecekse, size mi girecek? "youtube.com/watch?v=Y75RXVVOEfA"
-
Konuyas girdiğimde nasıl python öğrenmeye kendimi adapte etmişsem python diliyle ilgili bir döküman olduğunu zannettim :| Özgürlüğe darbe gibi bir başlık oluncada ücretsiz dağıtımı çağrıştırdı bana :|
-
Harika olmuş ama yazık edecek kendine daha yeni mahkemesi vardı zar zor beraat etti
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Harika olmuş ama yazık edecek kendine daha yeni mahkemesi vardı zar zor beraat etti
-----------------------------Rap'in gerçek amacını gösteriyo yaptıklarıyla. adım adım öne geçti gözümde. Tripkolik, mc 31, gibi kulak kirliliğini Rap olarak millete gösteren embesillerde örnek alır umarım.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Rap'in gerçek amacını gösteriyo yaptıklarıyla. adım adım öne geçti gözümde. Tripkolik, mc 31, gibi kulak kirliliğini Rap olarak millete gösteren embesillerde örnek alır umarım.
-----------------------------Onlardan bi halt olmaz onlar sagopanın yolundan gitmeyi seçtiler diğerleri Ceza, Public Enemy gibi isimlerin o yüzden bırakılamda onlar arabesk yapsınlar
-
pit10, saian, da poet, karaçalı rapi rap yapan adamlardan.
-
pit10 u severim ve gözümde değeri arttı.Birilerine ders olur umarım.......