Piyangocudan İnsanlık Dersi (Haberya)
-
Piyangocudan İnsanlık Dersi
Denizli'nin Buldan İlçesi'nde seyyar Milli Piyango bayiisi insanlığın daha ölmediğini gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'de seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Ali Rıza Şengül, hafta sonu düzenlenen "Dokuma, Kültür ve El Sanatları" festivali için Buldan İlçesi'ne gitti. Burada Milli Piyango ve kazı kazan bileti satışına başlayan seyyar bayii gören makina tamircisi Sami Savran, arkadaşlarıyla birlikte kazı kazan alıp kazımaya başladı. İlk aldığı kupona 25 YTL çıktığını gören Savran, kuponu bayie vererek 25 YTL'sini alarak arkadaşlarıyla birlikte uzaklaştı.
Bir süre sonra seyyar bayii Ali Rıza Şengül, Sami Savran'ı bularak kendisiyle birlikte gelmesini söyledi. Şengül'ün bu isteğine önce olumsuz cevap veren Sami Savran, "Biraz önce aldığın kuponda 25 YTL değil, 25 bin YTL çıktı. Sana verdiğim 25 YTL'yi ver, 25 bin YTL'lik kuponunu al. İstersen yarın sabah birlikte gidip paranı çekelim" dedi. Seyyar bayiinin bu konuşması üzerine büyük sevinç yaşayan Sami Savran, dün sabah saatlerinde Ali Rıza Şengül ile birlikte Milli Piyango Aydın Bölge Müdürlüğü'ne giderek 25 bin YTL'sini aldı ve hediye olarak 5 bin YTL de seyyar bayie verdi.
Kaynak: Haberya.com
_______
Haberi okuyunca valla duygulandim helal olsun boyle adamlar kaldiysa. -
valla compü abi ne yalan sölim adamın yerinde olsam parayı ben yerdim doğruya doğru .
gerçekten helal olsun -
hakkatten de güzel bir ders,o adamın yerinde olsalar eminim çoğu kişi paylaşmaz,helal olsun,onun gibi insanların çoğalması dileğiyle....
-
helal olsun
bu adama salak diyen kesin çıkmıştır ama:D -
bravo dogrusu..
-
helal olsun adama allah onun mukafatını obur tarafta da verır lan boyle ınsanlar daha olmemıs ya helal olsun
-
Helal olsun. Böyle insanların hala var olduğunu görmek sevindiriyor bizleri..
Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 7