Piyasada Neden Nexus 5 32 Gb Yok
-
beyler uzun uzun düşündüm ve nexus5 32GB almaya karar verdim fakat nette adam akıllı mağazalarda yok.
istanbul bilişmde var onlarda kendi garantisini veriyor, azıcık araştırma yapınca 100 kişiden 90'ı uzak dur diyor.
kadıköy de bi telefoncu var başarı garantili diyor (ama güvenemedim bilmiyorum)teknosa, vatanbilgisayar da falan yok bu ürün.
oneplus one alayım dedim ama telefon ucuz olmasına rağmen turkiyede satanlar 1500 den aşağı inmiyorlar
acaba sizin bildiğiniz yerler varmı ? güvenilir ve garantisi lg yada adam akıllı bi yerden olan ?
-
nexus serisinin her zaman birşeyleri eksik olur ve dandik olur , ya işlemciden ya bataryadan ya başka birşeyden kısarlar
birtek nexus 6 bunun dısında kaldı oda devasa ve fiyatı yüksek.
şimdi nexus 5 in neden 32 liginin olmadıgına gelelim , zaten telefon satan bir telefon değil yani bizde vardı 5 aydır turkcell deyim 3 kişi sordu hiç kimse almadı. fiyatı abd gibi çokta ucuz degil yani ucuz degil.
+ olarak saf android arayüzü kimseye heyecan veya zevk vermiyor. şahsen ne kadar stabil de olsa uygulama durduruldu hatasını nexus da veriyor.
+ special özelliği yok , atıyorum s5 in su ve toza karşı koruması 16mp özel lensli kamerası gibi.
veya lg nin knock code lazer otofokus u yok.
htc nin malzeme kalitesi yok.
nexus almak için sebebim yok yüklerim cynogen modu alırım aynı performansı.
heh şimdi az satan bir telefonun farklı versiyonlarını da kimse getirmez , LG Türkiye getirmeyince sadece paralel ithalat yapan istanbul bilişim gibi sitelerde oluyor cihaz.
sana tavsiyem 16 gb lg g3 al paralel ile 1450 tl felan sora gel bana şükret :)
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g3-fiyati,2575763.html
yada 100 daha ver 3 gb ram 32 gb alanlı modelini al.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g3-32gb-fiyati,2575766.html
PanxeR tarafından 19/Eki/14 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
nexus serisinin her zaman birşeyleri eksik olur ve dandik olur , ya işlemciden ya bataryadan ya başka birşeyden kısarlar
birtek nexus 6 bunun dısında kaldı oda devasa ve fiyatı yüksek.
şimdi nexus 5 in neden 32 liginin olmadıgına gelelim , zaten telefon satan bir telefon değil yani bizde vardı 5 aydır turkcell deyim 3 kişi sordu hiç kimse almadı. fiyatı abd gibi çokta ucuz degil yani ucuz degil.
+ olarak saf android arayüzü kimseye heyecan veya zevk vermiyor. şahsen ne kadar stabil de olsa uygulama durduruldu hatasını nexus da veriyor.
+ special özelliği yok , atıyorum s5 in su ve toza karşı koruması 16mp özel lensli kamerası gibi.
veya lg nin knock code lazer otofokus u yok.
htc nin malzeme kalitesi yok.
nexus almak için sebebim yok yüklerim cynogen modu alırım aynı performansı.
heh şimdi az satan bir telefonun farklı versiyonlarını da kimse getirmez , LG Türkiye getirmeyince sadece paralel ithalat yapan istanbul bilişim gibi sitelerde oluyor cihaz.
sana tavsiyem 16 gb lg g3 al paralel ile 1450 tl felan sora gel bana şükret :)
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g3-fiyati,2575763.html
yada 100 daha ver 3 gb ram 32 gb alanlı modelini al.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g3-32gb-fiyati,2575766.html
abi aslında haklı olaiblirsin ama şöyle bi durum var;
samsung diyelim mesela; s5'e o kadar para vercen ama tasarım dandik, malzeme çok çok kötü. zaten o arayüz nedir öyle abi oyuncak gibi, 600 tl lik telefon hissiyatı yaratıyor. güncelleme zaten tam bir sorunneden nexus 5; diyorsun ya ham android seviyorum abi akıyo resmen. tasarımı çok çok kötü, nexus 6 konusunda sonuna kadar haklısın, 6 inç nedir abi ya nedir yani!
yani bulamazsın diyorsun nexus5 32gb
lg g3 çok araştırdım gerçekten mükemmel bişey ama paralel ihraçat olayında kıllanıyorum. güvenebileceğim yüz yüze görüşeceğim biri olsa tabiki alırım ama nette tırsıyo insan. garanti olayı olmaması falan korkutuyo beni. sonuçta kolay para kazanamıyoruz.
-
Oneplus one al, pişman olmazsın :)
-
kalibre bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
samsung diyelim mesela; s5'e o kadar para vercen ama tasarım dandik, malzeme çok çok kötü. zaten o arayüz nedir öyle abi oyuncak gibi, 600 tl lik telefon hissiyatı yaratıyor. güncelleme zaten tam bir sorunneden nexus 5; diyorsun ya ham android seviyorum abi akıyo resmen. tasarımı çok çok kötü, nexus 6 konusunda sonuna kadar haklısın, 6 inç nedir abi ya nedir yani!
lg g3 çok araştırdım gerçekten mükemmel bişey ama paralel ihraçat olayında kıllanıyorum. güvenebileceğim yüz yüze görüşeceğim biri olsa tabiki alırım ama nette tırsıyo insan. garanti olayı olmaması falan korkutuyo beni. sonuçta kolay para kazanamıyoruz.
garantisi yok diye bişi yok 2 sene önce s3 yeni cıktınıda 2 bin lira iken ben 1.500 tl ye almıştım s3 ü hiç bozulmadı sorun cıkarmadı.
paralel ithalat hatta buldum polonyadan ithal edilmiş 2 yıl garantili gene.
amac çok satış yapan düzgün yeri bulmak nexus 5 ile felan g3 ü kıyaslamak hata zaten
bide şöyle düşüneceksin.
telefonun ekranını kırmadıgın sürece kolay kolay bozulmuyo zaten onu da yaparsan aradaki fiyat farkı 500 tl ücreti ile tamir ettirirsin :)
mesela türkiye de en iyi paralel ithalat garantisi delta da diyorlar.
bizdeuygun milyon tane yorum var hepsi iyi + delta servis garantisi var
+ istersen kasko yapıyorlar
-
16 Gb ve 2. el düşünürsen garantiye gönderdiğimiz bir cihaz var belki de yenisini gönderirler istersen onu satabiliriz sana. Telefon 31 ocakta alındı. Telefondan çok memnun satma sebebi biraz komik ama kız milleti işte. Taşlı kılıf istiyor nexus'lara çok kılıf çeşidi yok o yüzden taşlı kılıf bulamıyor. Satarsa lg g2 veya g3 alacağız.
-
DarkSkull bunu yazdı
16 Gb ve 2. el düşünürsen garantiye gönderdiğimiz bir cihaz var belki de yenisini gönderirler istersen onu satabiliriz sana. Telefon 31 ocakta alındı. Telefondan çok memnun satma sebebi biraz komik ama kız milleti işte. Taşlı kılıf istiyor nexus'lara çok kılıf çeşidi yok o yüzden taşlı kılıf bulamıyor. Satarsa lg g2 veya g3 alacağız.
32 olaydı alırdım vallaha, ama 16 az geliyor be hacı
-
PanxeR bunu yazdıkalibre bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
garantisi yok diye bişi yok 2 sene önce s3 yeni cıktınıda 2 bin lira iken ben 1.500 tl ye almıştım s3 ü hiç bozulmadı sorun cıkarmadı.
paralel ithalat hatta buldum polonyadan ithal edilmiş 2 yıl garantili gene.
amac çok satış yapan düzgün yeri bulmak nexus 5 ile felan g3 ü kıyaslamak hata zaten
bide şöyle düşüneceksin.
telefonun ekranını kırmadıgın sürece kolay kolay bozulmuyo zaten onu da yaparsan aradaki fiyat farkı 500 tl ücreti ile tamir ettirirsin :)
mesela türkiye de en iyi paralel ithalat garantisi delta da diyorlar.
bizdeuygun milyon tane yorum var hepsi iyi + delta servis garantisi var
+ istersen kasko yapıyorlar
yarın kadıköy de ki çarşı iletişime gitcem orada varmış başarı garantili, eğer o da olmazsa g3'ü kesin alırım.