Pizzacı Müşteri Takip Programı Lazım?
-
arkadaşlar müşteri veritabanı stok falan öyle şeylere gerek yok. tek istenilen müşteri arayınca kayıtlı müşterinin adı ve adresi çıkıcak telefon rehberi gibi böle bi program varmıdır ücretsiz varsa süper olur ücretli olursa benim müşteri murid e teklif etcem ama bi bulabilirsek çok kıyak olcak

-
hocam ücretsiz o tarz bişey bulamazsın. çünkü program caller id ile uyumlu çalışmakta. yani arayan numaraya göre vs. olaylarını yapabilmek için donanımda veriyorlar yanında. elimde caller id var dersende onla uyumlu programı anca özel yazdırman gerekir diye düşünüyorum.
-
@hayaletkurt krdşm eyw bilgilendirmen için teşekkür ederim müşteriye sorucam bakalım ne diyecek duruma göre tekrar sana mesaj atarım saolasın
-
yardımcı olabılırım. düşünürsen pm yoluyla ulasabılırsın ..
-
YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİM
Arkadaşlar bizim arkadaşın kullandığı sistem çökmüş komple seyran pastanelerinin falan kullandığı sistem oda bunun kopyasını kullanıyordu 2 şubedede. Orjinali için 3,5 milyar para istemişler programı görseniz gülersiniz öyle bir ara yüzü var 2 şube için 7 milyar istemiş adam.
Şimdilik idârelik olarak telefonla gelen müşteriyi kaydedecek adres bilgilerini falan mesela ;
Paket Servis -> Yeni Kayıt -> Abiziddin Torbacı ; Tel v Adres ;
Adam aradığında ben abiziddin dediğinde Paket Servis -> isim bul Abiz search enter dediğinde bu adamı bulsun yeterli.
Şimdilik buna ihtiyaç var 2 tarafında sistemi çökmüş adamlar adisyonla adres arıyor. Gerçekten lazım bir şey varmıdır.
+ Olarak bu tip bir programı yazmak ne kadara mâl olur, içine menüleri koyacağız birde adres bilgileri başka bir şey yok.
Yada ekle ekle bir kaç şeyler halledebilir miyim diyeceğim :D