Pizzahut Anım
-
Sessiz sakin bir gündü ve canım birden Pizza istedi, pizza hut bize yakın olduğu için yürüyerek gittim...
İçeri girdim ve arkadaş siparişi aldı sonra "Yarım saat içinde veririz" dedi bende gittim oturdum köşeye.
Baktım zaman geçmek bilmiyor. Etrafa bakındım ve de şu Pizza huttaki tiplerin kullandığı bilgisayarlar gözüme ilişti...
Hemen koştum bakkaldan bir tükenmez kalem aldım sonra geri dönüp Pizza huttaki banka broşürlerinden aldım vede gizli bir şekilde 3 tana bilgisayarın
Windows 2000 keylerini aldım.. Sonra baktım etrafta kimsecikler yok.. bilgisayara alt+ tab yaptım direk bir pencere çıktı... "Program Yapımcısı...Program adı vs.vs..Ip numaranız:192.168.0.6"
EE oha be abi.. Gittim IP numarasınıda aldım. Garsonlardan biri geliyordu, ben sakince oturdum yerime.. Adam bilgisayara baktı bu "ne ya!" dedi ve resiti çaktı.. sonra bilgisayar açılırken .. o programın açılışını gördüm.."www.pos-micros.com"
Sonra adam sifreyi girerkende yandan yandan baktık (sifre:"1003"). Sonra elemanın teki geldi "pizzanız hazır" dedi... sonra aldım gittim eve..
O siteye baktım önemli birsey yoktu.... sonra Pizzahutın sitesine girdim (hayatımda ilk defa) yaklaşık 3-5 dakiakada admin girişini buldum ( http://www.pizzahut.com.tr/publisheet/admin/default.asp?page=login ) sonra kapattım (malum dial-up).
Sonrada Pizzamı yedim...Allahım ben boş bir insan mıyım?
:Dİlerki hikayede görüşmek üzere (Tepe Natülüsün (Kaarefur) altını üstüne getirme)
-
iide kullanici adi ne ?
birde 4 haneli sifre koyarlarmi hic ?
-
Ordaki programlar dandik birsey direk "PAROLA:" diyor adam direk parolayı girioyor.. Sonra işte pizza ısmarlama falan filan çıkıyor. "Bedava Sebze Supreme" butonu falan var:D Basıcam ona...
-
admin girişi user pass neler?
-
Siteye bakmadım sadece girişi bulup bıraktım..
Pizzahuttaki bilgisayarları iyi anlatamdım galiba, Bilgisayar açıldıgında direk passi soruyor: sende giriyorsun, her bilgisayarda farklı (Caydırıcı birsey).. Millet salak salak basıp duramsın diye:D