Pkk İşi Karışıyo Beyler
-
yaklaşık 1 aydır akşam haberlerini izliyorum roj da Pkk iran a kayıyor deniyor bunu dün gelen açıklamalarda ortaya çıkardı İran a kaymasının sebebi ne diyenlere ürkütücü bir teorim var
ABD ırak ı işgalinde nasıl Kürt peşmergeleri desteklediyse iran a işgalinde pkk yı ve iran kolu Tecak ı destekliyecek. Pkk ya silah yardımı yapacak Zaten ABD nin planları arasında İran ve Suriye Kesin var TÜrkiye eskiden yoktu şimdi varmı onu bilmiyorum. Eğer Pkk yı silahla donatırsa şunlar olabilir İran Suriye Türkiye birleşip ortak bir harekat yapar yadaamerika pkk ya iranda yer açar Irak ta kürtlere açtığı gibi?
Bunlar benim teorim
-
Pkk'yı zaten A.B.D besliyor. Beslemeye de devam edecek. Pkk'nın da A.B.D'nin de...
Not:
Hoca konu ile hiç alakası yok ama şu avatarının altındaki yazıda "-de" ayrı değil birleşik yazılmalı :)
-
iranın kolu tecak degil pjak tır.
boşver a.q abd ninde pkk nında pjak ında.
-
yaw abd zatem masonlar yonetiyor masonlar kim suriye
-
nights bunu yazdı:
-----------------------------
yaw abd zatem masonlar yonetiyor masonlar kim suriye
-----------------------------
meuahueha süpersin baba ya :D masonlar kim? suriye :D:D:D öldüm varya -
suriye mason ne alaka anlatırsan sevinirim.
-
o masonlar deiğin ülke israil olmasın :D a.q sik kadar ülke karıştıyo ortalığı :D
-
Veya Amerika pkk ya karşı Türkiye Irak sınırında nokta harekatlar için Tsk'ya istihbaratlar verip pkk'yı İran ve Suriye'ye kaymaya zorluyacak. pkk saldırılarını İran ve Suriye sınırlarından gerçekleştirecek. Buda rusya ve iran'ın Türkiye'yi yanına çekme ihtimalini sıfıra indirecek. Oyalamaya devam edecek. Aklıma bi anda bu ihtimal geldi.
-
nights muhteşem bir noktaya deginmiş...
Abdyi masonlar yönetiyo.Masonlar kim? Suriye. Yahudiler dünya ticaretini elinde tutanlar.Kim bunlar? kosta rika. Zaten abd çin ve rusya içinde bir tehdit olan japonyayı elinde tutuyor.japonları kim yönetiyor? ultrAslan lar. Dipsiz kuyu kardeşim