Pkk Ya En Anlamlı Kapak
-
amatör bi çalışma ama olsun adamlar yapmış sonuna kadar izleyin lütfen...
http://www.facebook.com/photo.php?v=263566037099225 -
Güzel olmuş hakkaten. Zati amaç iki tarafıda birbirine düşürüp güçsüzleştirmek. Birbirini bitirinceye kadar iki tarafıda desteklemek. Görünüşte terörü desteklemezler ama teröristlere de silah sağlarlar.
-
Güzel,çok güzel...
-
apo piçide oturcak bunu izlicek..
-
AYT gördüm kapadım
-
Tabağa kanla kürdanla bayrak yapmak ne demek ya? Bu mu kapak amk.
-
Bunu daha önce izlemiştim. Amatör ama anlamlı güzel bişe.
-
valla güzel yapmışlar
-
SUPERBICO bunu yazdı
AYT gördüm kapadım
ben de sevmem AYT ama video güzel.
-
sanırım 3 sene önce izlemiştim ama harika yapılmış bir video
-
Video güzel, iyi, anlamlı da;
Biz böyle boş boş videolar çektikçe, klavyeden vatan kurtarmaya çalışmakla olacak iş mi bu?
Bakın video bile 3 yıl önce çekilmiş, son 3 yılda ne değişti? Adamlar amaçlarına bir adım daha yaklaştı ve yüzlerce şehit verdik.
"Vatan evlatları gerekirse kanını verir" demekle olmuyor malesef, karışımızda düşman bir devlet yok ve biz topla tüfekle savaş yapmıyoruz. Ha eğer durum o kadar vahimse vay halimize..
Artık örgütlenmeliyiz, çalışmalıyız, herkes elini taşın altına sokmalı. Yabancı eller uzanmamalı. Bu devlet Türk, Kürt, Çerkez, Laz hepimizin.
ha şimdi ben bunlara dedim de nolacak? bi bok değişmeyecek amk. Haberlerde 10 snliğine "Silopi'de 1 şehit." haberi çıkacak sonra 5 dk boyunca Tayyip Erdoğan için hazırlanan güvenlik önlemleri anlatılacak. bana inanmıyorsanız, dün akşamki haerlerin tekrarını izleyin. Durum vahim..