PKK Yine Bombalanıyor....
-
Genelkurmay: "K.Irak'ta 70 hedefi vurduk"Türk Hava Kuvvetleri'ne mensup savaş uçakları, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedefleri, 04 Şubat 2008 günü saat 03.00'ten itibaren icra edilen etkili bir hava harekatı ile vurdu.Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Hava taarruzu esnasında, istihbarat kaynaklarınca tespit ve teyit edilen 11 adet hedef grubu (yaklaşık 70 hedef) ateş altına alınmış ve görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız saat 15.15 itibarı ile emniyetli bir şekilde üslerine dönmüşlerdir. Harekatta terör örgütüne ait olduğu kesin olarak teyit edilen hedeflere taarruz edilmiş; bölgedeki sivil halkın harekattan etkilenmemesi için azami hassasiyet gösterilmiştir" denildi.
-
Biz boş boş duruyoruz..
-
İnşallah öyledir.
Halkı sakinleştirmeye yönelik haberler değildir umarım.
ve en önemlisi bombalanan yerlerde pkk lılar önemli zaiyat vermişlerdir inşallah.
-
vurun köpeklere :) eline sağlık TSK..
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah öyledir.
ve en önemlisi bombalanan yerlerde pkk lılar önemli zaiyat vermişlerdir inşallah.
-----------------------------
kişisel düşüncelerime göre değil hatta ilk saldırıdan daha fazla şeyler yaptıklarını düşünüyorum tabi basına yansıtılmıyor ilk saldırının basına verilmesinide şehitlerimizin kanının yerde kalmayacapını göstermek amacı ile verildiğini düşünüyorum yoksa dtp li ipneler dağa çıkma kararı almazdı... -
BuZuL bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------İnşallah öyledir.
kişisel düşüncelerime göre değil hatta ilk saldırıdan daha fazla şeyler yaptıklarını düşünüyorum tabi basına yansıtılmıyor ilk saldırının basına verilmesinide şehitlerimizin kanının yerde kalmayacapını göstermek amacı ile verildiğini düşünüyorum yoksa dtp li ipneler dağa çıkma kararı almazdı...
askeri havaalanları yakınlarında pkk lı muhbirlerin olduğunu düşünürsek bu kaygımda pekte haksız sayılmam.bu harekatlar pkk ya bir darbemidir ? elbette darbedir, darbe darbedir an azından maddi bir darbedir ,psikolojik bir darbedir ,hareketleri kısıtlanmış taarruza geçmeleri engellenmişdir .
ama ben kan istiyorum kan haberleri izlemek istiyorum ,
5 pkk lı öldürüldü 30 vuruldu 40 gebertildi gibi.
hep bombalıyoruz a.q ama verilen zarardan bahsedilmiyor alınan kelle kaç hemşerim ?bana bunu söylesinler. bir bina gösteriyorlar vuruldumu vurulda ha tamam brawo boşmuydu dolumu>? bana bunu söylesinler .