PKK'nın Ne Kadar Eli Kanlı Bir Terör Örgütü Olduğunu Hatırlamakta Fayda Var
-
"Evler yanmış, hatta tavuklar horozlar tavanlara yapışmış bomba atılmış fosil hale gelmiş.
Derken Özel Harekatçı Polisler gazete kağıdına sarılmış bir şey getirdiler bana...
Açtım açtım açtım bir şey gözükmüyor.
Açtım açtım şu kadarcık bir BEBEK AYAĞI.
Yani terör örgütü dendiğinde, Abdullah Öcalan dendiğinde benim gözümün önüne o geliyor."PKK ile masaya oturanlar utansın.
-
Şu konuyu ana sayfaya çıkartsın tbt yönetimi de tbt müridleride bunu unutmasınlar kime oy vereceklerini iyi düşünsünler o.ç ları ....
-
PKK'nin eski halinin boyle oldugu dogrudur ancak 2001'den sonra "ne bok yedik biz lan, özür dileriz" tarzinda aciklamalari var.
iyice arastirmak lazim arkadaslar bu konulari, cunku yasanilan cok sey var, medya'nin yalanciligindan herkes haberdar.
PKK; neden? nasil ortaya cikmis? sorusunu sorup, tarihini incelemek lazim ki sagdan soldan fikirlerle hareket etmeden, bilgimizle hareket edelim.
PKK hakkinda yeterince bilgi sahibi olun, medya'nin size verdikleri disinda bilgi (fikir degil) sahibi olun, ondan sonra ister sövün, ister elestirin.
ancak "insan öldürmüş: oç bunlar" demek ne derece mantikli, kime ne kazandirir? adam oldurme konusuna bakacak olursak hangi devlet ve devlet savunucusu insan oldurmedi?
saglicakla.