Pkk'nın Yayın Organının Yaptığı Haber
-
İlginç bir yazı paylaşmak istedim.
18 gün önce…
Hürriyet gazetesinin haberine göre adının yayınlanmasını istenmeyen bir askeri kaynak;İskenderun yakınlarındaki bir köye, Türk hava sahasını korumayı ve Amerika ile İsrail’in Suriye ya da İran’a savaş açmak istediklerinde yapacakları hava ihlallerinin yanı sıra diğer ihlalleri de engellemek amaçlı füze bataryası yerleştirildiğiniaçıkladı.
Aynı haberde…
İsrail Dışişleri Bakanlığı’ndaki üst düzey bir yetkili, Türkiye’nin uçaksavar füze bataryalarını İskenderun’a yerleştirmesinden duydukları hoşnutsuzluğu dile getirdi.
İsrail Dışişleri kaynakları, haberin doğrulanması halinde Ankara’nın İran’ın nükleer silahlanmasına engel olacağı yerde Şam ve Tahran’ın yanında yer aldığının ortaya çıkacağına işaret etti.Dün…
İngiliz Sunday Times, İsrail’in nükleer füze yüklü üç adet denizaltısını Körfez'de İran kıyı şeridi yakınına konuşlandırdığını yazdı.
Bu arada; Türkiye dünyanın en büyük füze savunma üreticisi ABD’liRaytheon Company ile 13 patriot ve 72 PAC-3 bataryası içeren 7,8 milyar dolarlık bir anlaşmayı imzalamak üzere… Bugün…
PKK’nın yayın organı ANF’nin haberini okuyalım:
Türk ordusunun hava sahasının korunması amacıyla İskenderun’a kurdukları I-Hawk füze bataryaları Amik Ovası’na taşındı.
Füze bataryalarının Ortadoğu ülkelerine yönelik olası saldırılara karşı da kullanılabileceği bildirildi.
TSK tarafından İskenderun Körfezi’nin Suriye sınırına yakınlarındaki Kale köyüne kurulan 2 adet I-Hawk Füze bataryasının Amik Ovası’nda Suriye sınırına 3 kilometre uzaklıkta bulunan Yalangoz köyüne taşındığı belirtildi. Üssün, sınır köyüne taşınmasının “geçici olduğu” ve önümüzdeki günlerde yeniden Kale köyüne taşınacağı belirtildi.
İsrail savaş uçaklarının 8 ay kadar önce İskenderun Körfezi’nde alçak uçuş yaptığı füze üssünün bunun üzerine kurulduğu iddia edildi.Sonuç…
PKK henüz bir açıklama yapmadı.
İsrail, Gazze’ye giden yardım gemilerine saldırdı.
Ve bu saldırıyla neredeyse zaman ayarlı olarak, İskenderun’da henüz kimin yaptığı belli olmayan bir roket saldırısı düzenlendi.
Gemilere saldıranlar belli.
Peki, İskenderun’a saldıranlar? -
gelde komplo teorisi kurma şimdi :/
-
düşmanımın düşmanı dostumdur deyip yumulan yumulana desene.
-
Kardeşlerim, herifler resmen dalga gaçiyor. Onların başı zaten israil. Kuzey ıraktan kürtten çok yahudi olduğunu herkesi biliyor şuan. İt sürüsünün şu günlerde azmasının sebebi de israil. Dalga geçiyorlar bizimle.
Füzeler oraya bir ay falan önce taşınmıştı, aynı ajanstan okumuştum ben de. Umarım etkili bir hava savunması sağlanır.