Planetsourcecode.Com Cdleri
-
http://www.exhedra.com/exhedra/PlanetSourceCode/CD.aspx
Cdler birazcık dinazor gibi duruyor olabilir günümüze bakılırsa ancak içlerinde işinize yarayabilecek şeyler haala mevcut :)
Bu konuyu daha önce buraya açtığımı düşünüyordum ama açmamışım ya da bulamadım,yani açmışım ama crack arıyorum diye açmışım crack bulunamamış öylece kalmış konu,şimdi java volume1 için lazım oldu ve yeniden aynı şeyi aramak zorunda kaldım googleda.
Verdiğim adrese girip istediğiniz cdyi indirin, daha sonra kurulumu tamamlayıp bir kere çalıştırın trial olarak kullanmak istiyorum diyerek.
Programı kapatın ve kurulumu yaptığınız klasördeki veritabanı dosyasını bulup açın, şifre isteyecek, şifresi a6e09r239kdb0x
usecount tablosunda usecountvalue kısmının değerini -999999999 yaptığınız zaman yeterince kullanım hakkınız olmuş olacak :)
Bu cdler için keygenler yamalar ıvırlar zıvırlar denemiştim bi ara ama tam bi çözüm olmamıştı,bu işlem sayesinde tüm cdleri full kullanabiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.(en azından java ve vbasic cdlerinin hepsinde işe yarıyor)
belki birilerinin işine yarar.
-
Hemen php cdsini indiyorum. müridim çok sağol
-
İndirdim dedğin şifreyle mdbyi açtım. içine value kodunu da girdim. kaydettim fakat programı her açışta tekrar soruyor trial mi full mu diye. full seçtiğimde serial istiyor. trial seçildiğinde yine trial sürüm geliyor. Php indirmiştim.
-
hocam eline saglık . DB'yi acıyorum ama hicbirşeyi gostermiyor engelide kaldırıyorum .S benim ki 2007 office ondan olabilirmi ?
-
erdiburak bunu yazdı:
-----------------------------hocam eline saglık . DB'yi acıyorum ama hicbirşeyi gostermiyor engelide kaldırıyorum .S benim ki 2007 office ondan olabilirmi ?
-----------------------------Sol bölümdeki o kategorinin üzerindeki seçeneği tıkla ve tablo seçeneğini tıkla. O zaman tablolar gelir.
-
Arkadaşlar programın mevzusu dağınık haldeki kaynak kodları toparlayıp size göstermek,bi çeşit zip programı işlevi görüyor ayrıca. Her açılöışta sorar trialmi fullmü diye trial diyip devam etceksiniz. Çünkü programın tek kısıtlaması arama sayısı, adamlar 15 arama hakkı veriyolar kaynak kodlar içinde biz bunu 1milyar yapıyoruz veritabanıyla oynayarak,o istediği kadar trial desin :)
