Plastation 3 Korsan Oyun Nasil Oluyor ?
-
Lutfen kusuruma bakmayin bugun forumu epey mesgul ettim. Bu 3. konum bugun ki. Ama arkadasa soz vermistim bir forum biliyorum oraya sorarim soylerler demistim... soru su arkadasda ps 3 varmis. oyunlar cok para oldugu icin korsan oyun nasil oluyor diye sordu. bende ps2 de kart filan takiliyordu diye biliyorum dedim. oda yok cd filan varmis dedi. Bu isin dogrusunu nedir ?
-
çip falan birşeyler var bende tam bilmiyorum o kısmınıda, ps alıp kırdırmak kadar saçma bir olay daha görmedim ben, gta gibi oyunlar için biraz paraya kıyacaksınız onun dışında orjinal cihaz kullanıp psn e 3 aylık 30 yani aylık 10 lira gibi bir ücrete üye olacaksınız her ay 2 oyun bedava gelecek orjinal oyun oynamanın keyfine bakacaksın, multiplayer oynamadıktan sonra sokayım ucuz oyuna
-
doğubankta bu işin kaşarı olmuş olanlara bi danış derim
-
Lotus bunu yazdı
çip falan birşeyler var bende tam bilmiyorum o kısmınıda, ps alıp kırdırmak kadar saçma bir olay daha görmedim ben, gta gibi oyunlar için biraz paraya kıyacaksınız onun dışında orjinal cihaz kullanıp psn e 3 aylık 30 yani aylık 10 lira gibi bir ücrete üye olacaksınız her ay 2 oyun bedava gelecek orjinal oyun oynamanın keyfine bakacaksın, multiplayer oynamadıktan sonra sokayım ucuz oyuna
aynen online ozellikleri kullanilamiyan konsolun hicbir zevki olmaz.
-
Kırdirilan Konsol Black liste alınır consol id falan değişmek gerekir
-
Cihaz eski ise versiyonu 3.55 üzeri olmaması gerekir. Eğer yeni versiyon cihaz ise son çıkan cihaz içerisine müdahale edilip versiyonun düşürülmesi gerekir bu işlemi 80 lira civarında yapıyorlardı en son. Ama arkadaşların dediği gibi online oynamayı unutsun bendekide kırık ama offline oynuyorum yoksa cihaz id sony store den ban yiyor bağlanamıyorsun onlineye ve cihaz o zaman satarken para etmez. Eğer bakmak istersen www.mcpsp.com burdaki elemanlar bir hayli konuya hakim.
-
çip takıyorlar ama bu çip her modele uymuyor seninkinin modele uyuyorsa çip taktırıcaksın bir tanede hardisk alıcaksın istediğin kadar oyunu hardiske atıp oynayabiliyorsun 100 lira çip olsa oyun başınada 5 lira veriyorsun vs.
-