Plastik Çekmece Tarzı Birşey Arıyorum Ivır Zıvırı Düzenli Saklıyabileceğim
-
selam dostlar netten baktımda boyut felan yazmıslar gözümde canlandıramadım
ucuz birşey lazım bana çekmece 3 katlı içine bir kısmına garanti belgeleri diploma cart curt koyucam felan hiçbirşeyi bulamaz oldum artık
düzenli bir saklama kosulu bulmam lazım suan kinetix ayakkabı kutusunda her bok var b vitamininden kaleme kulaklıktan kolibandına :D
yani şu tarz birşey var ama bu elektronikcilerin ıvır zıvır sakladıgı kutulara benzettim meslek lisesindeyken bu tarz birşeyler gördüm gibi hatırlıyorum :D yani boyutu kücük cıkar diye sormak istedim
yani 110mmx120mmx62mm şu ne demek anlamıyorum onun tiyosunu verin boyutu bulurum ben :D
do_som tarafından 01/Tem/17 16:09 tarihinde düzenlenmiştir
-
10 mm = 1 cm demek yani 110 mm karşılığı 11cm'e geliyor.
Aşağıdaki resimde anlaşılır şekilde yazdım.
İstediğin ölçüyü resmideki anlatıma göre hesaplayabilirsin.
-
eyvallah hocam cok teşekkür ederim
-
-
antivir-US bunu yazdı
aynen bu tarzda olabilir hocam ama adında evrak geçtiği için 100 liradan baslıyor amk :D 15-20 liraya çözebilceğim birşey bulmam lazım
olmadı alet edevat çantası alıp içine koyucam herşeyi
-
Hocam asagidaki resimde 5li plastik raf var. Aynı ürünün 4lusunu yakın zamanda perpada 30 tlye almıştım.
Bir de metal olanları var.
Daha şık duruyorlar ama fiyati da doğal olarak yüksektir.

-
birkaç sene önce bimden aşağıdaki ürünü almıştım gayet de hoş, masada falan da güzel duruyor. ıvır zıvır faturalar kağıtlar ne varsa koyuyorum kalabalığı önlüyor en azından. ürün metal, tavsiye ederim dayanıklı da. herhangi bir renk bozulması aşınma falan olmadı. bu 3 katlı ama benimki 5li olandan