folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Plastik Çekmece Tarzı Birşey Arıyorum Ivır Zıvırı Düzenli Saklıyabileceğim

Plastik Çekmece Tarzı Birşey Arıyorum Ivır Zıvırı Düzenli Saklıyabileceğim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selam dostlar  netten baktımda  boyut felan yazmıslar gözümde canlandıramadım

ucuz birşey lazım bana çekmece 3 katlı  içine bir kısmına garanti belgeleri diploma cart curt koyucam felan hiçbirşeyi bulamaz oldum artık 

düzenli bir saklama kosulu bulmam lazım suan kinetix ayakkabı kutusunda her bok var b vitamininden kaleme  kulaklıktan kolibandına :D

yani şu tarz birşey var ama bu elektronikcilerin ıvır zıvır sakladıgı kutulara benzettim meslek lisesindeyken bu tarz birşeyler gördüm gibi hatırlıyorum :D yani boyutu kücük cıkar diye sormak istedim

yani 110mmx120mmx62mm  şu ne demek anlamıyorum onun tiyosunu verin boyutu bulurum ben :D

do_som tarafından 01/Tem/17 16:09 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

10 mm = 1 cm demek yani 110 mm karşılığı 11cm'e geliyor.
    Aşağıdaki resimde anlaşılır şekilde yazdım.
    İstediğin ölçüyü resmideki anlatıma göre hesaplayabilirsin.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eyvallah hocam cok teşekkür ederim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

sen sanırım şunlardan arıyorsun

https://www.google.com.tr/search?q=evrak+raf%C4%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvzO34nOjUAhXBchQKHSleA_4Q_AUIBigB&biw=1366&bih=659

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynen bu tarzda olabilir hocam ama adında evrak geçtiği için 100 liradan baslıyor amk :D 15-20 liraya çözebilceğim birşey bulmam lazım

olmadı alet edevat çantası alıp içine koyucam herşeyi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Hocam asagidaki resimde 5li plastik raf var. Aynı ürünün 4lusunu yakın zamanda  perpada 30 tlye almıştım.

Bir de metal olanları var.

Daha şık duruyorlar ama fiyati da doğal olarak yüksektir.

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

birkaç sene önce bimden aşağıdaki ürünü almıştım gayet de hoş, masada falan da güzel duruyor. ıvır zıvır faturalar kağıtlar ne varsa koyuyorum kalabalığı önlüyor en azından. ürün metal, tavsiye ederim dayanıklı da. herhangi bir renk bozulması aşınma falan olmadı. bu 3 katlı ama benimki 5li olandan

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.