Plastik Kalıp, Mini Toplu Üretim Yapan Varmı ? Pürüzsüz Yüzey Lazım.
-
Merhaba üstadlar bir 3d tasarım için pürüzsüz yüzey dış yüzey kalitesi istiyorum. zımpara ve sprey boyama çok fazlası ile zaman alıyor. Bu işi kalıpla yapan varmı ? yada bunu tam olarak nasıl yapabilirim ?
-
Çin,
Türkiye / 5 fiyata yapıyor herseyi.
Türkiye'de arama bile.
-
metalden plastiik için kalıp elemanı yapan kuzenim var bilmiyorum işine yarar mı makine kalıpları yapıyorlar çelikten sanırım.
-
boyutu nedir? sla yazıcıdan baskı alıp kendin kalıp çıkartabilirsin aslında mum yapmak için rtv mi ne vardı onlarla kalıp alıyorlar.
-
benim de benzer bi ihtiyacım olmuştu. denk geldiğim birkaç kişiye sormuştum ayaküstü, hepsi de metal kalıp işleri çok pahalıya yapılıyor dedikleri için ötesine girişmedim (binlerce dolar).
-
furkiak bunu yazdı
Merhaba üstadlar bir 3d tasarım için pürüzsüz yüzey dış yüzey kalitesi istiyorum. zımpara ve sprey boyama çok fazlası ile zaman alıyor. Bu işi kalıpla yapan varmı ? yada bunu tam olarak nasıl yapabilirim ?
Hocam aşağıdaki videodaki gibi birşeyler arıysan cnccilerle görüşüp uyguna halledebilirsin ama yine de can yakar, muhtemelen çizdirmesi vs bin dolardan aşağı zor tutar tanıdık olmazsa, normal bildiğin bir plastik enjeksiyon kalıbı ise uçuk oluyor fiyatlar, buzim bi arkadaş bi kaç sene önce fiyat vermişti 300bin tl olarak, kafa boyutunda bişey
reçine yazıcı ya da asetonla tırtık gidermeyi denemeni tavsiye ederim
https://youtube.com/shorts/anWiVcHbRTw?si=ngRbTa7qx16EQzjg