Platinium E71 - Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    Kutusunda-Garantisi devam ediyor. 170TL 'ye bırakıyorum. Pazarlığa açık. Takas yapılır. E71 TV OZELLIKLER ------------------- 1=Dual SIM kart,dual standbay 2=Analog TV mobile 3=GSM 850/900/1800/1900MHz 4=Platform MTK 6225 5=LCD 2.2 inc 262K Renk QVGA 6=Lion Batarya 750mAh 7=Konusma suresi 180 dakika 8=Standbay suresi 120 saat 9=Size 108 x 48 x 13 mm 10=SMS MMS 11=Rehber hafizasi 500 12=Arama kaydi hafizasi 40 13=Ingilzce,Turkce,Rusca,arapca,Fransizca, 14=Dahili hafiza 128MB 15=T-flash 2 GB destekli 16=Video,MP3,MP4 17=Polifonik zil sesi 64 chord 18=Camera 3.2 megapiksel CMOS(optional) 19=TV`den ve FM radyodan kayit, 20=Video kaydi ve ses kaydi 21=WAP,GPRS 22=Bluetooth 23=Dunya saati,Takvim,Alarm,Hesap makinasi Kronometre,Fonksiyon ve kur donusturucu bayanlar icin saglik (aybasi hali)takibi 24=Gece cekimleri icin isikli flash 25=MENULERDE KILIT= Mesajlarinizi,Telefon rehberinizi veya ozel notlarinizi gizlemek icin ozel koruma kilidi 26=SALLAMALI MENU=Sarkilari,Duvar kagitlarini, Radyo kanallarini,Televizyon kanallarini, Videoyu,Resim goruntulerini,Zil seslerini, Telefonu kilitlemeyi,Mesaj okumayi ve yazmayi, telefonunuzu sallayarak yapabilirsiniz. Ayrica Gelen arama zilini kapatmak,alarmi durdurmak, icin telefonu ters cevirebilirsiniz; Telefon 180 veya 270 derece acida capraz bir sekilde dondugunde resimleri,videolari ve TV programlarini goruntulemeye ayarlayabilirsiniz. 27=mesajlarda imza ve renkli mesaj 28=Menulerde yardim metni;Her menunun sonunda menulerin ozelliklerini ve kullanimini tarif eden turkce aciklamali yardim menusu 29=gece lambasi fener 30=Kara liste ve guvenlik duvari =Gorusmek istemediyiniz gorusmeleri red etme, otomatik mesajla bilgi verme ve not iletme, 31=Dinamik etkili ekran;ekrandaki menuleri deyisik sekillerde kullanma

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Buna benzer bir telefon kullandım. En ilginç özelliği istendiğinde tüm aramalarınızı (gelen-giden) kayıt altına alabilmesi. Yani şüphelendiğiniz birinie hediye ederek telefonunu dinleyebilirsiniz. Hafıza kartı dolduğunda, kartı alıp içindeki ses dosyalarını mp3 formatına çevirmeniz yeterli. Çin malı telefonlar içinde en fonksiyonel olanlardandır. Fiyatı fena değil aslında ama ben 4-5 aydır telefon kullanmıyorum. Yoksa kaçırmazdım. İyi satışlar kardeşim

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 2